RÓŻNE: buty 41,39, parasolka dziecięca kot, ciuchy

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw paź 10, 2013 19:30 Re: RÓŻNOŚCI ciuchy, kurtka męs, srebro, King, parasol GRA

Witam ! Ja poproszę termofor kota i dane na PW :)

Monika1983

Od: Pt sie 20, 2010 0:50

Post » Pt paź 11, 2013 7:13 Re: RÓŻNOŚCI ciuchy, kurtka męs, srebro, King, parasol GRA

to ja poproszę tylko łańcuszek :mrgreen:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Pt paź 11, 2013 13:05 Re: RÓŻNOŚCI ciuchy, kurtka męs, srebro, King, parasol GRA

Bardzo dziękuję zainteresowanym :1luvu: Wszystko opiszę, poodpowiadam, dodam resztę fantów aby zakończyć wystawkę. Bardzo postaram się dziś.
Proszę bardzo wybrać sobie też gratis jeśli coś interesuje :)
Rzeczy powysyłam we wtorek dopiero :( Bo w poniedziałek mnie nie ma i nie mam jak.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pt paź 11, 2013 17:39 Re: RÓŻNOŚCI ciuchy, kurtka męs, srebro, King, parasol GRA

aannee99 pisze:Tak się zastanawiam czy ten drapak byłby odpowiedni dla mojej kici ...? ;) Czy on jest stabilny?. Przepraszam z góry za pytanie, ale jestem świeżak jeśli chodzi o doświadczenia w wyborze tego co dotyczy kociaków :) Będę wdzięczna za jakieś informacje, sugestie.

Czy jest stabilny to zależy od kici :) Generalnie tak, bo Xiana używała troszkę i nie przewracał się ale ona jest stosunkowo nieduża (stosunkowo bo to MCO więc maleńka nie jest i tak) i delikatna w obejściu natomiast Estian (duży i ciężki kot MCO 10 kg) tak jak pisałam zahaczył pazurkiem i machał drapakiem ale on naprawdę ma dużą siłę.
U mnie generalnie on nie wzbudził zachwytu. Bo też stał w niezbyt im odpowiadającym miejscu, ale tam akurat pasował. Wolą swoje inne drapaki. Najchętniej drapią ten najbliżej kuwety. Bo kot zdaje się po skorzystaniu lubi podrapać trochę :) On jest przytwierdony do jednej szafki z boku taka deska z sizalem. Ten jest najbardziej używany. Drugi w kolejności to duży drapak w pokoju. Jak wchodzą lub schodzą to sobie też lubią podrapać słupki.
Naprawdę bardzo chętnie bym Ci doradziła, ale co kot to obyczaj choć są pewnie pewne zasady, tak jak to co pisałam o kuwecie. Kota też można zachęcać do korzystania z drapaka, troszkę waleriany wetrzeć, wstążeczki u góry najlepiej "loczki na papierowej wstążce" trzymane w ręce i poruszane tak zachęcałam niekiedy.
Generalnie uważam, że ten drapaczek jest dla niedużej kici. Czy będzie chciała używać? Tego nie wiadomo :)
Ja uważam, że dobrze mieć kilka drapaków, a ten jest o tyle praktyczny, że postawisz gdzie chcesz można przenosić. Mi specjalnie nie zależało, żeby go używały tak kupiłam, bo kolorki mi pasowały do sypialni ale one tam wcale nie są zainteresowane drapakiem albo tym drapakiem. Moje jak pisałam, najchętniej używają przytwierdzonej do szafki deski z sizalem. :)

Nelly

Post » Pt paź 11, 2013 18:02 Re: RÓŻNOŚCI ciuchy, kurtka męs, srebro, King, parasol GRA

czarno-czarni pisze:czy 14 jest z tych "przejściowych" czy ciepły = zimowy?
jaki kolor ma zapinany sweterek nr 12 ?

Płaszczyk jest zimowy.
Kolor sweterka/kamizelki jest granatowy. Nie chabrowy, granat. Jeszcz taka fotka koloru.
Obrazek

Nelly

Post » Pt paź 11, 2013 18:04 Re: RÓŻNOŚCI ciuchy, kurtka męs, srebro, King, parasol GRA

AgaPap pisze:A ja bym prosiła: :D

nr 1 - parasolek kotkowy,
nr 24 - kolczyki

Dziękuję :1luvu: Gratis jakiś?

Nelly

Post » Pt paź 11, 2013 18:39 Re: RÓŻNOŚCI ciuchy, kurtka męs, srebro, King, parasol GRA

moś pisze:Można prosić o wymiary płaszczyka nr 14? I czy ten kaptur się odpina, bo tez nie lubie? :lol:
I inne zdjecie tez bym prosiła, bardziej z bliska. :mrgreen:

Tak, kaptur odpina się. Wymiary: pachy 48, ramiona 47, pas 46 bez rozciągania na płasko, rękaw 60, długość 109.
On jest zapinany tylko na napy. Zamka nie ma.
Po bokach płaszcza na dole są zamki - rozpiete lub zapięte można mieć. Kieszenie wpuszczane w środek, też na zamek.
W rękawach są ściagacze aby zimno nie wiało :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nelly

Post » Pt paź 11, 2013 18:41 Re: RÓŻNOŚCI ciuchy, kurtka męs, srebro, King, parasol GRA

Monika1983 pisze:Witam ! Ja poproszę termofor kota i dane na PW :)

Dziękuję :1luvu: Ale uściślijmy :) "termofor kota" tzn. pokrowiec "kot" na termofor? Czy i pokrowiec "kot" i termofor?
Gratisik? :)

Nelly

Post » Pt paź 11, 2013 19:06 Re: RÓŻNOŚCI ciuchy, kurtka męs, srebro, King, parasol GRA

Po zastanowieniu dodatkowo termofor za 8 zł ale chodziło mi przede wszystkim o ten różowy pokrowiec kota :) czyli żeby nie mieszać 23 zł różowy kot plus 8 zł termofor plus wysyłka :)

Monika1983

Od: Pt sie 20, 2010 0:50

Post » Pt paź 11, 2013 20:21 Re: RÓŻNOŚCI ciuchy, kurtka męs, srebro, King, parasol GRA

Monika1983 pisze:Po zastanowieniu dodatkowo termofor za 8 zł ale chodziło mi przede wszystkim o ten różowy pokrowiec kota :) czyli żeby nie mieszać 23 zł różowy kot plus 8 zł termofor plus wysyłka :)

To zastanów się jeszcze raz :) Nie żebym zniechecała do zakupu :mrgreen: ale kotek może być jako maskotka też, jako ozdoba wisieć - zobaczysz, że naprawdę fajny jest :) A termofor no to wiesz, może i szkoda tego kota... do używania :mrgreen: To ostateczna decyzja? Sam kot? :)
Gratisu nie chcesz żadnego? Coś podokładam jeszcze - właśnie pracuję nad wątkiem :)

Nelly

Post » Pon paź 14, 2013 8:17 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze ciuchy, parasolki dz. ...GRA

jak jest jeszcze nóz to poprosze i dane do wysyłki kasy na pw. :D

Ser-niczek

Od: Sob kwi 27, 2013 14:35

Post » Pon paź 14, 2013 21:22 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze ciuchy, parasolki dz. ...GRA

Witam! :D
Poproszę tunikę w paski nr 5 i jeżeli mogę wybrać gratis-posiadłość wiejską :oops: :wink:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Wto paź 15, 2013 8:13 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze ciuchy, parasolki dz. ...GRA

Ser-niczek pisze:jak jest jeszcze nóz to poprosze i dane do wysyłki kasy na pw. :D

Dziekuję :) Juz piszę PW

Nelly

Post » Wto paź 15, 2013 8:19 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze ciuchy, parasolki dz. ...GRA

BUSIO pisze:Witam! :D
Poproszę tunikę w paski nr 5 i jeżeli mogę wybrać gratis-posiadłość wiejską :oops: :wink:

Dziękuję :) Oczywiście że tak - wiejska chata dla kotów już jedzie :) Piszę PW.

Nelly

Post » Pt paź 18, 2013 22:24 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze ciuchy, parasolki dz. ...GRA

Przesyłka dotarła :D Dziękuję!
Tunika śliczna (to zdecydowanie mój kolor) :piwa:
Kot na widok hacjendy zrobił 8O ,a niuchał... :mrgreen:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

[poprzednia][następna]