No właśnie troche się przejmuje,niby nie jest tak źle ale ja mam taką słaba wole że szok,już nawet nie zlicze ile razy sobie obiecywałam że będę ćwiczyć i co? zonk kurde
Sheila no tak niestety jest po lekach,mój syn tyje po sterydach a ja od żarcia tego czego nie powinnam.Elianko ty też byś chciała być chudsza? Borys jak dla mnie jest za chuda i nie wiem czym ją podtuczyć
Kupiłam bozite na spróbowanie i księżniczce chyba nie bardzo smakuje,co prawda galaretka wylizana do zera ale mięsko niestety już mniej wchodzi. Co ja z nią mam ech,za to paste odkłaczającą wciąga prosto z tubki
Nie martw się, kotu ciężko dogodzić moja Luna wybrzydza przy każdym mokrym, ale pasta też jej bardzo smakowała, aż mruczała z zadowolenia. I dostawała zeza
Bell no właśnie zauważyłam a niedawno marudziłam że nudnego kota mam,to teraz wyszło. Chyba za mało pasty jej daje bo dziś na parapecie kudłatego pawia znalazlam
To bardzo dobrze, że zwraca, przynajmniej wiesz, że się pozbyła tych kłaków. Moja nigdy w życiu nie puściła pawia z kłaczków, dlatego ją cały czas uważnie obserwuję, czy się przypadkiem nie zatkała...
Wiem że dobrze tym bardziej że długie ma te pióra i wciąż sie myje. Znudziło jej sie siedzenie w jednym pokoju i zwiedza wszystkie kąty. Dziś próbowała wyjąć z pomiędzy szaf coś niewidzialnego