Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
leeann pisze:Dopiero teraz trafiłam na ten wątek.
Macie pozwolenie na łapankę na Siekierkach?
Z wiarygodnych źródeł - kotów tam mnóstwo. Kociaków również - widziałam nawet fotkę jak kotka przenosiła maluszki. Koty są częściowo dokarmiane przez pracowników, część kociąt jest też przez nich zabierana do domów. Niektóre dzikusy są na wpół oswojone, żadne nie sterylizowane kocą się na potęgę. Dopiero ostatnio "góra" dostrzegła problem gdy w jednym z pomieszczeń gdzie miał być remont, koty zrobiły sobie wielką kuwetę. Niestety teren nie jest bezpieczny i czasem koty tam giną porażone prądem.
Mogę pomóc transportowo - dysponuję samochodem. Sprzętowo niestety nie, posiadam jeden transporter.
Mam talony, ale dopiero po niedzieli będzie wiadomo czy jest kasa z UM (już we wrześniu miała być na 30 tys. sterylek i dalej nie ma, a sama mam na FSO co najmniej 2 kotki do złapania i sterylki).
alysia pisze:Ja mam klatke wystawowa, jesli sie przyda, prosze o wiadomosc..
AnielkaG pisze:Leeann, bardzo dziękuję za chęc pomocy, bardzo się przyda, możesz nie mieć sprzętu, my mamy a osoba z samochodem jest bardzo cenna. Mamy zgodę na łapanie. W piątek wieczorem musimy przejść szkolenie bhp i wystawią nam przepustki na samochody, jeśli mogłabyś być to proszę o wiadomość na PW. Z talonami d... bo nigdzie już nic nie ma, w Koterii nie ma miejsc. Chyba zaczniemy robić za pieniądze. Pracownik z którym Moguncja była tam dziś na rozeznaniu szacuje ilośc kotów na 100 szt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], kasiek1510, misiulka i 252 gości