Monia, Kasiu-ja robię co mogę, ale na leczenie wpływu nie mam, moge tylko leki podawać, przytulać, karmić, a jak szybko lek wytłucze przyczynę diabli wiedzą-bo stan zapalny musi być w uchu wew. -w kanale słuchowym nic niepokojącego wetka nie znalazła.
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Przepraszam,że nie piszę, ale mam trochę osobistych problemów i nie mam nastroju U nas bez zmian-Witus skończył antybiotyk-we wtorek idziemy do kontroli ,moze cos wreszcie znajdą w tych uszkach, bo juz mi ręce opadają Bardzo mnie wzruszyła kolezanka z forum SC-przysle mi karmę dla bezdomniaczków Elu jesli czytasz to forum, to i tu pragnę Ci gorąco podziękować!!!!!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."