Jest tego dużo z 8 - 10 kg, czy jest ktoś chętny pokryć ze mną koszt przesyłki??
KITA - RZESZÓW pisze:Kochani ciuchy, buty, torebki uzbierane![]()
Jest tego dużo z 8 - 10 kg, czy jest ktoś chętny pokryć ze mną koszt przesyłki??
Dyktatura pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Kochani ciuchy, buty, torebki uzbierane![]()
To sporo tego wyszło faktycznie. 20 zł na poczcie jak nic. Opłaciła bym im przesyłkę ale niestety nie w tym miesiącu.Badania kotu musiała zrobić, a on nerkowy chłopak więc i tak kosztowny w utrzymaniu.

Dyktatura pisze:Czy aby ta Pani nie policzyła za Pocztex?
Patrząc na paczki ekonomiczne do 10 kg gabaryt B wychodzi mi wg. suwaka 22 zł. Pocztexem rzeczywiście 52,89 zł: http://cennik.poczta-polska.pl/usluga,k ... cztex.html
KITA - RZESZÓW pisze:Dyktatura pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Kochani ciuchy, buty, torebki uzbierane![]()
To sporo tego wyszło faktycznie. 20 zł na poczcie jak nic. Opłaciła bym im przesyłkę ale niestety nie w tym miesiącu.Badania kotu musiała zrobić, a on nerkowy chłopak więc i tak kosztowny w utrzymaniu.
Gdyby było 20zł to spoko, ale jak wzięłam paczkę ze sobą na pocztę to Pani mi policzyła ok. 50zł bo duże gabaryty
(przepakuję do worków i obkleję taśmą, tak poleciła babeczka na poczcie)![]()
Hm... a może podzielę to na dwiewtedy będzie 30zł, coś wymyślę. Jutro paczuszki lecą
![]()
http://cennik.poczta-polska.pl/usluga,krajowy_paczka_pocztowa.html

Dyktatura pisze:Aha, zapomniałam napisać, że doszła paczka od Agnieszki z Wrocławia
kiwi pisze:Dyktatura pisze:Aha, zapomniałam napisać, że doszła paczka od Agnieszki z Wrocławia
Czy cos sie z tego nadalo?

Dyktatura pisze:Przepraszam za opóźnienie, ale dostałam pracę i praktycznie nie mam teraz czasu tu zaglądać, bo jak wracam to marze tylko o łóżku, kolacyjce i tv.![]()
Doszły kolejne 2 paczki. Jedna od Kariny z Bydgoszczy, a druga od Basi z Rzeszowa.![]()
![]()
![]()
Dziś kończę pracę ciut wcześniej to przekażę wszystkie paczki (5).
Dziewczyny![]()
![]()
![]()
Chciałam jeszcze dodać, że najwięcej ciuchów jest dla Oli i Kasi. Gdyby ktoś coś miał dla maluchów...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość