Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vienna pisze:Mysia pisze:vienna pisze:Mysia pisze:vienna pisze:Mysia pisze:Gil, gil...Gil zgłodnieje to wyjdzie. Ja bym się martwiła o męża, że leży
E.
Vienna! No jak Ty możesz???? Za gilem płaczesz, za Stachem płaczesz, a na leżącego bez przyczyny męża "E"?![]()
On lezy z przyczyną....gil go wnerwia. Niech leży. Zaraz mu poskacze po brzuszku...![]()
.."Hop , siup po kanapie, dzisiaj gila nikt nie złapie..."
Ty mu poskaczesz, czy gil mu poskacze???
Ja.!!..hu..hu..
wacka pisze:vienna pisze:kura1336 pisze:Aga1 pisze:wacka pisze:Sin pisze:Wawe - Ty tego zęba do kolekcji trzymasz, nie trza go esterminować, co?
Za zdrowie:![]()
Za gila:![]()
Za Stacha:
ja Ci dam WaweW a c k a jestem dziewczynko!
a'propos, Wawe też ma niezły biust
Wacka ! Bo ja tu widzę, ze Ty normalnie wytzrymać nie możesz z tymi cyckami ! Dawaj zdjęcie ! Zobaczymy czy takie obfite
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nooo....dwa berety i gumka zamiast biustonosza..przynajmniej u mnie..
Ty się zając śmiej. Jak poszłam cyckonosz kupować i mówię do pani,, że chciałabym na takich cienkich ramiączkach bo ja tego ustrojstwa fizycznie nie cierpię, to usłyszałam "w takich rozmiarach to tylko na grubych są"![]()
a nie mam wcale olbrzymich
vienna pisze:ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichooooo.....ciiiiiiiiicho!
..coś szeleści..idę sprawdzić..
vienna pisze:ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichooooo.....ciiiiiiiiicho!
Aga1 pisze:wacka pisze:vienna pisze:kura1336 pisze:Aga1 pisze:wacka pisze:Sin pisze:Wawe - Ty tego zęba do kolekcji trzymasz, nie trza go esterminować, co?
Za zdrowie:![]()
Za gila:![]()
Za Stacha:
ja Ci dam WaweW a c k a jestem dziewczynko!
a'propos, Wawe też ma niezły biust
Wacka ! Bo ja tu widzę, ze Ty normalnie wytzrymać nie możesz z tymi cyckami ! Dawaj zdjęcie ! Zobaczymy czy takie obfite
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nooo....dwa berety i gumka zamiast biustonosza..przynajmniej u mnie..
Ty się zając śmiej. Jak poszłam cyckonosz kupować i mówię do pani,, że chciałabym na takich cienkich ramiączkach bo ja tego ustrojstwa fizycznie nie cierpię, to usłyszałam "w takich rozmiarach to tylko na grubych są"![]()
a nie mam wcale olbrzymich
No i będzie się chwalić
wacka pisze:No właśnie jak go wnerwia? Przecież gil w kominie, komin w łazience, a mąż na kanapie. Wrażliwy egzemplarz Ci się trafił.
kura1336 pisze:vienna pisze:ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichooooo.....ciiiiiiiiicho!
a tam mąż w kominie
Macda pisze:wacka pisze:No właśnie jak go wnerwia? Przecież gil w kominie, komin w łazience, a mąż na kanapie. Wrażliwy egzemplarz Ci się trafił.
Może dlatego chce go zamienić na Stacha?
Macda pisze:wacka pisze:No właśnie jak go wnerwia? Przecież gil w kominie, komin w łazience, a mąż na kanapie. Wrażliwy egzemplarz Ci się trafił.
Może dlatego chce go zamienić na Stacha?
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 31 gości