Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewan pisze:Czy oddanie do schronu maluchów jest według Was dobrym pomysłem? One i tak pewnie poginą pod kołamiTyle tutaj mądrych głów, może ktoś podsunie jakieś pomysły, bo naprawdę strasznie żal tych bidusiów.
Sis pisze:Puścić stare ogłoszenie Prestona?
Goyka pisze:ewan pisze:Czy oddanie do schronu maluchów jest według Was dobrym pomysłem? One i tak pewnie poginą pod kołamiTyle tutaj mądrych głów, może ktoś podsunie jakieś pomysły, bo naprawdę strasznie żal tych bidusiów.
podbiję bo ważne
Sis pisze:Goyka pisze:ewan pisze:Czy oddanie do schronu maluchów jest według Was dobrym pomysłem? One i tak pewnie poginą pod kołamiTyle tutaj mądrych głów, może ktoś podsunie jakieś pomysły, bo naprawdę strasznie żal tych bidusiów.
podbiję bo ważne
A w jakim one są wieku? Gdyby udało się je zaszczepić choć raz i odczekać minimum tydzień i dopiero ew. pomysleć o schronie, miałyby większe szanse ochrony przed wirusami, ktorych niestety wytępić w schronie się nie da.
Goyka pisze:Niestety niewiedza jest dużym problemem często
Prim pisze:Pilnie szukam ozdrowieńca po panleukopenii, mój kot choruje! Każda godzina się liczy! Proszę o pomoc, kontakt ze mną jest głównie telefoniczny, tel. 501 899 442.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 1052 gości