Broszka & Company

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob paź 05, 2013 9:03 Re: Broszka & Company

OlaiPaola pisze:Witam Serdecznie :)

Witam serdecznie nową cioteczkę na naszym wątku :P
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob paź 05, 2013 9:26 Re: Broszka & Company

I jak tato?

Z tym wiatrem - jakby było mało innej roboty i kłopotów :twisted:
A ja myślałam, że to u nas wieje - jakoś zmieniło kierunek, chyba na południowy i już w nocy słyszałam jak drzwi od balkonu [zamknięte] wydają dźwięki. Te drzewa wokół tez pokazują co się dzieje. Jakby był mróz przy tym to w domu lodówa :roll:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob paź 05, 2013 17:00 Re: Broszka & Company

Mam nadzieję, że jakoś się trzymacie :ok: :ok: I że nie zwiało Wam drzwi od stodoły :wink: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon paź 07, 2013 7:27 Re: Broszka & Company

Ustał wiatr... Może i Wam się polepszyło? Przynajmniej w jakiś szczegółach... :ok:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon paź 07, 2013 10:54 Re: Broszka & Company

jako stara "broszkowiczka" jestem także do usług w sprawie jęczenie i każdej innej
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon paź 07, 2013 16:08 Re: Broszka & Company

Mam pytanie i prośbę zupełnie nie na temat (mam nadzieję, że się Broszka nie obrazi za zaśmiecanie wątku :oops: )
Czy któraś z Was składając zamówienie w zooplusie mogłaby zamówić dla mnie cat dancer, a potem mi go przesłać? Ja tam nic nie kupuję, minimalna kwota zamówienia to 49 zł, a zabawka kosztuje 9,80 zł. Ja i moje kociaste będziemy bardzo wdzięczni za pomoc :)
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon paź 07, 2013 16:12 Re: Broszka & Company

Niestety, dopiero co odebralam paczki, więc odpadam.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon paź 07, 2013 16:13 Re: Broszka & Company

morelowa pisze:Ustał wiatr... Może i Wam się polepszyło? Przynajmniej w jakiś szczegółach... :ok:

Jak cholera :mrgreen:
Nie gwiździ, ale za to szaro i ponuro. A w nocy padalo :evil:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon paź 07, 2013 16:14 Re: Broszka & Company

Beasia pisze:Mam pytanie i prośbę zupełnie nie na temat (mam nadzieję, że się Broszka nie obrazi za zaśmiecanie wątku :oops: )
Czy któraś z Was składając zamówienie w zooplusie mogłaby zamówić dla mnie cat dancer, a potem mi go przesłać? Ja tam nic nie kupuję, minimalna kwota zamówienia to 49 zł, a zabawka kosztuje 9,80 zł. Ja i moje kociaste będziemy bardzo wdzięczni za pomoc :)
Jutro będę robić ;)

Hej Brosiu, żyjesz?
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon paź 07, 2013 16:25 Re: Broszka & Company

hanelka pisze:
Beasia pisze:Mam pytanie i prośbę zupełnie nie na temat (mam nadzieję, że się Broszka nie obrazi za zaśmiecanie wątku :oops: )
Jutro będę robić ;)

Hej Brosiu, żyjesz?

Ja też robię, no i z odbiorem powinno być łatwo :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pon paź 07, 2013 17:07 Re: Broszka & Company

Nareszcie podłączyli neta ale nie wiem czy na długo bo jest słaby i wciąż się rwie...
Wiatr w końcu się uspokoił za to zachmurzenie pełne i deszcz popaduje od rana. Ale wyraźnie jest cieplej niż w zeszłym tygodniu a na jutro nawet 19-20 stopni zapowiadają :)

Ponownie bardzo przepraszam cioteczki czekające na przetwory ale nadal mam kompletnie zastawione dojście do spiżarni i nie jestem w stanie się tam dostać - prosiłam tysiąc razy że potrzebuję ale nie ma gdzie tego wszystkiego składować. Co zużyją to w to miejsce wciąż przywożą nowe materiały budowlane, dzisiaj doszły kafelki i dwie palety z cementem, tynkiem i klejem a jutro przywiozą deski podłogowe, kabinę prysznicową i wannę i zupełnie nie wiem gdzie to zmieścić :roll: :strach:

Jestem tak zarobiona i tak mnie to wszystko przytłoczyło że padam na pyszczek i zupełnie nie mam siły na nic... Może jutro będzie troszkę luźniejszy dzień i net przestanie się rwać to spróbuję nadrobić zaległości na forum.

Beasiu, widzę że hanelka i Alienor zaoferowały pomoc :ok:
Do mnie akurat paczki z zoo+ są teraz w drodze więc kolejne zamówienie będę robiła dopiero za miesiąc - jak będziesz jeszcze w potrzebie to chętnie kupię dla Ciebie :)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pon paź 07, 2013 19:31 Re: Broszka & Company

W takim razie Marzenko jeśli możesz, to zamów mi tą zabawkę :)
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon paź 07, 2013 20:12 Re: Broszka & Company

Sure że jasne :ok: . Jutro robię zamówienie, może się coś trafi fajnego - jakaś obniżka :ok: .

Alienor

Post » Wto paź 08, 2013 8:53 Re: Broszka & Company

Uff, udało mi się podoczytywać parę wątków i dotarłam na własny :)
Zaraz zacznie mi się znów jazda z kurierami bo idzie kilka przesyłek z różnymi artykułami do nowej łazienki i niestety różnymi kurierami... A paczki z zoo+ oczywiście też idą każda oddzielnie - wczoraj jedna, dzisiaj jedna i jeszcze dwie są gdzieś tam, może jutro przyjadą... Wkurza mnie to strasznie ale i tak jestem uziemiona w domu więc przynajmniej nie muszę specjalnie czekać na kuriera.

W sprawie kopytnych emocje trochę już mi opadły - jak to zwykle ze mną bywa najpierw się załamuję i ryczę po nocach a potem otrząsam się i zaczynam myśleć i działać. Postaram się dzisiaj w międzyczasie naświetlić na pw sprawę, może rzucając świeże spojrzenie coś mi podpowiecie na co sama bym nie wpadła...
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto paź 08, 2013 9:15 Re: Broszka & Company

:ok: :ok: żeby wszystko wyszło dobrze i nie było żadnych powodów do nerwów :ok: :ok:

Alienor

[poprzednia][następna]