Orsinio - uroczy syjam szuka tymczasowego domu:-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 07, 2013 20:07 Orsinio - uroczy syjam szuka tymczasowego domu:-)

Witam serdecznie,
Szukam osoby która podjęłaby się opieki nad moim kotem na okres od kilku miesięcy do roku maksymalnie. Orsinio ma 3 latka, jest rasy syjamskiej, jest biały o ślicznych niebieskich oczkach, zadbany i zdrowy, jest towarzyski, lubi się bawić, nie miał styczności z innymi kotami ale sądzę że taki kompan do zabawy by go ucieszył więc osoby które już posiadają koty też mogą do mnie napisać. Szukam osoby odpowiedzialnej i która kocha koty, ale też zależy aby była to osoba która myśli zdroworozsądkowo i mimo przywiązania które jest oczywiste, kot bez problemu do mnie powróci. Co więcej zależy mi na osobie z Warszawy abym mogła go regularnie odwiedzać. Zapewniam pełnie utrzymanie Orsinia ( wyżywienie, wizyty u weterynarza, wszelkie inne rzeczy z tym związane )
Bardzo proszę o kontakt osoby zainteresowane pomocą w opiece nad Orsiniem.
Pozdrawiam,
Joanna.

Orsinio

Od: Pon paź 07, 2013 19:11

Post » Pon paź 07, 2013 21:53 Re: Orsinio - uroczy syjam szuka tymczasowego domu:-)

A jakies zdjecia?

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Pon paź 07, 2013 22:15 Re: Orsinio - uroczy syjam szuka tymczasowego domu:-)

Dodam zdjęcia jutro:-)

Orsinio

Post » Wto paź 08, 2013 20:35 Re: Orsinio - uroczy syjam szuka tymczasowego domu:-)

Niestety mam problem z dodaniem zdjęć, mogę je wysłać na maila zainteresowanym osobom.

Orsinio

Post » Czw paź 17, 2013 10:56 Re: Orsinio - uroczy syjam szuka tymczasowego domu:-)

Oto zdjęcia Orsinia
Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kazia

Od: Pt maja 24, 2002 13:46