minęło 4 lata, wciąż poszukiwany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 06, 2013 21:22 Re: Czwarty "pies z pola" - Borys DS .... Misza umiera ...

meggi jasne, że biorę .... i bardzo dziekuję .... daj na pw w jakiej okolicy bywasz aby je odebrać :D
Miszka dziekuje
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie paź 06, 2013 21:32 Re: Czwarty "pies z pola" - Borys DS .... Misza umiera ...

Trzymam za zdrówko nie bedzie tak źle :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Nie paź 06, 2013 21:33 Re: Czwarty "pies z pola" - Borys DS .... Misza umiera ...

taizu pisze:Niektórzy nie piszą, bo na puchy zarabiają :twisted:
Nie jestem w stanie codziennie przeczytać postów z "moich" wątków, a żeby pisać, to szkoda mówić.

matko kochana .... to skandal, ze futra Cię tak do roboty ganiają :ryk:
moze trzeba im ukrócić nieco te luksusy i na chlebek z wodą przestawić :ryk:
Obrazek

Kinnia

Post » Nie paź 06, 2013 21:57 Re: Czwarty "pies z pola" - Borys DS .... Misza umiera ...

Kinnia pisze:meggi jasne, że biorę .... i bardzo dziekuję .... daj na pw w jakiej okolicy bywasz aby je odebrać :D
Miszka dziekuje

piszę pw.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pon paź 07, 2013 14:06 Re: Czwarty "pies z pola" - Borys DS .... Misza umiera ...

Już wiemy co jest z Miszką .... Misza ma śrut obok serduszka a może i ..... :cry:

nie mam słów ....

jutro odbieramy wyniki z opisem i ponowna konsultacja .....

ten świat wart jest .... podpisuję się pod filmem dzień w którym stanęła ziemia ....
Obrazek

Kinnia

Post » Pon paź 07, 2013 14:16 Re: Czwarty "pies z pola" - Borys DS .... Misza umiera ...

W sensie że uszkodzenie serca mechaniczne? Podtrucie ołowiem? Da się to wyjąć?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon paź 07, 2013 14:47 Re: Czwarty "pies z pola" - Borys DS .... Misza umiera ...

Nie zaglądałam od piątku, a tu wieści i smutne, i cudowne (Borys ma DS! :spin2: )
Co do Miszy - brak słów :cry: Ile biedak musiał (i nadal musi) wycierpieć przez "ludzi"...
Ale póki życia, póty nadziei :ok:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pon paź 07, 2013 18:09 Re: W Miszy serduszku jest śrut - bestia zrobiła sobie tarcz

Co za hamulce....., niech by sobie w d... strzelali :evil: Nie pojmuję , jak można? Biedny pies :cry:
I co teraz?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon paź 07, 2013 20:18 Re: W Miszy serduszku jest śrut - bestia zrobiła sobie tarcz

Wierzę, że jeszcze się uda go uratować :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pon paź 07, 2013 22:40 Re: W Miszy serduszku jest śrut - bestia zrobiła sobie tarcz

Z tego co wiem na dzisiaj:
- dr Czubek ma przywieźć jakiś aparat do "czegoś" bo koniecznie chce jeszcze coś obejrzeć - czyli jeszcze badania
- jutro będą wszystkie wyniki wraz z opisem
- jutro kolejna konsultacja
- istnieje takie prawdopodobieństwo, że potrzebny będzie TK ponieważ śrut zdaniem dr może byc w róznych miejscach jeszcze i trzeba dowiedzieć się gdzie a najwazniejsze przy i w serduszku - ale to jutro będzie wiadomo
- jutro bedą konsultacje po tym ostatnim badaniu i wstepne decyzje co i jak czyli kiedy i w jakiej kolejności usuwamy śrut.

Misza był bardzo dzielny przy pobieraniu krwi - grzecznie siedział i tylko pyszczek odwrócił a na oniec dał buziaka pani technik, która pobierała krew.
Wszyscy w lecznicy zakochani są w Miszy.

Walczymy.
Łatwo się nie poddamy.

Nie mam słow na to bestialstwo.
Ci, którzy mnie znają wiedzą jaka jest moja opinia o mysliwych :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek

Kinnia

Post » Wto paź 08, 2013 10:59 Re: W Miszy serduszku jest śrut - bestia zrobiła sobie tarcz

własnie dostałam na poczte wyniki krwi Miszy ..... siedzie i płaczę .....

Misza dzisiaj o 15tej ma ponowną konsultację ..... w nocy spał spokojnie na posłanku, nie interesował sie śpiącym Kropkiem, grzeczny i spokojny, potrafi zachowywac sie w mieszkaniu ....

czekamy
Obrazek

Kinnia

Post » Wto paź 08, 2013 11:04 Re: W Miszy serduszku jest śrut - bestia zrobiła sobie tarcz

:(
Trzymajcie się dzielnie - Miszko i Ty Kinniu.
Bardzo mocno trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Wto paź 08, 2013 19:54 Re: W Miszy serduszku jest śrut - bestia zrobiła sobie tarcz

Kinnia nie da rady wejść dziś na forum więc zadzwoniła w drodze do koleżanki, która znalazła kotka z hipotermią (a wet już zamknięty) - u Miszy w sercu jest zwapnienie - wg wszelkich objawów są tam uszkodzenia po infekcji paciorkowcem. W związku z tym wetka się na razie nie podejmuje usypiania go do operacji wyjęcia śrucin (bo też tam są, ale na szczęście nie w samym sercu). Na razie go trzeba wyprowadzić na prostą a dopiero potem - jeśli będzie w wystarczająco dobrym stanie - zaryzykować operację. Przy czym nie jest powiedziane, że nie zajdzie potrzeba nagłej operacji, ale na razie chcą to odwlec aż się poprawi stan psa.

Alienor

Post » Śro paź 09, 2013 11:48 Re: W Miszy serduszku jest śrut - bestia zrobiła sobie tarcz

dziekuje bardzo za pomoc .... wstrawiłam wpłaty na str 39 - tam prowadzę rozliczenie pieniążków Miszy ....

w pierwszym poscie jest wpisane gdzie, które rozliczenie, którego psa jest tzn. na której stronie jest .... Miszy rozliczam na stronie 39 tam gdzie jest pierwszy wpis o jego złapaniu .....

Własnie miałam telefon od męża ..... Misza zbiera się do domku ...
Obrazek

Kinnia

Post » Śro paź 09, 2013 22:00 Re: Miszy serduszko na zawsze chore

I jak Misza? :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]