Moderator: Estraven
Za oba kociaki - niech zdrowieją

Alienor pisze:Uff, dobrze że o tym wiedziałaś. Bo niektórzy nie wiedzą, że calici czasem daje ból stawów i zanim się domyślą weci, bywa kiepsko.
![]()
Za oba kociaki - niech zdrowieją
![]()

trzymam za oba maluszki
ciepluśko
Ty zbóju otwieraj swój wątek, chcę wiedzieć co u Kubunia

iwoo1 pisze:Gapcio nie czuje się dobrze, bardzo go męczy ten wirus. Dzisiaj znowu u weta, znowu kroplówka, seria zastrzyków i w domu reszta. Nie chce biedactwo jeść, od wczoraj jeszcze schudł choć karmię go często. Dzisiaj oprócz Conva dołożyłam mu Recovery i tak na zmianę często po trochu. Jutro dołożę mu paszteciki Royal Baby. Musimy się wzmocnić i jeść.Nadżerki na języczku bolą i co najgorsze nie za bardzo chcą się goić. Może ktoś zna jakiś skuteczny lek na nadżerki?

alab108 pisze:iwoo1 pisze:Gapcio nie czuje się dobrze, bardzo go męczy ten wirus. Dzisiaj znowu u weta, znowu kroplówka, seria zastrzyków i w domu reszta. Nie chce biedactwo jeść, od wczoraj jeszcze schudł choć karmię go często. Dzisiaj oprócz Conva dołożyłam mu Recovery i tak na zmianę często po trochu. Jutro dołożę mu paszteciki Royal Baby. Musimy się wzmocnić i jeść.Nadżerki na języczku bolą i co najgorsze nie za bardzo chcą się goić. Może ktoś zna jakiś skuteczny lek na nadżerki?
Dowiedziałam się-- Avilin czyli Balsam Szostakowskiego. Pędzlować min. 3x dziennie, nabierając odrobinę na patyczek do czyszczenia uszu.
Trzymaj się Iwonko i Gapcio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości