Całe kotinkowo przecudne ale ta fotka wymiata!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotina pisze:floxanna pisze:Kotina pisze:w pewnym wieku jak nic człeka nie boli, to musi koniecznie sprawdzić czy aby na pewno jeszcze żyje![]()
![]()
No to ja od dość dawna jestem „w pewnym wieku”
Słonko Ty moje, odpadasz w przedbiegach![]()
![]()
Ty młoda jesteś ciałem i duchem, a ja .... ja tylko duchem i to czasami![]()
![]()
![]()
A że czasami i młodych coś boli, to już siła wyższa i ... nie powinno tak być !!!
floxanna pisze:Kotina pisze:floxanna pisze:Kotina pisze:w pewnym wieku jak nic człeka nie boli, to musi koniecznie sprawdzić czy aby na pewno jeszcze żyje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A że czasami i młodych coś boli, to już siła wyższa i ... nie powinno tak być !!!
Tuż po 30 okazało się, że jestem w tym „pewnym wieku”, niestety wcale nie „czasami” — 2 i pół roku codziennego bólu
Kotina pisze:floxanna pisze:Kotina pisze:floxanna pisze:Kotina pisze:w pewnym wieku jak nic człeka nie boli, to musi koniecznie sprawdzić czy aby na pewno jeszcze żyje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tuż po 30 okazało się, że jestem w tym „pewnym wieku”, niestety wcale nie „czasami” — 2 i pół roku codziennego bólu
Floxanna![]()
współczuję bardzo bardzo - czy nie ma żadnego specjalisty, który by ulżył Ci w cierpieniu![]()
Generalnie nie wierzę w lekarzy, ale czasami zdarza się spotkać takiego z prawdziwego znaczenia ....
Mnie "lekarze" 8 lat nie mogli rozpoznać niedoczynności tarczycy, bo "nie miałam typowych" (czyt.książkowych) objawów - mimo wyników na to wskazujących
dorcia44 pisze:Elu ,jeszcze raz ci dziękuję za portreciki
floxanna pisze:floxanna pisze:No to ja od dość dawna jestem „w pewnym wieku”
Floxanna![]()
współczuję bardzo bardzo - czy nie ma żadnego specjalisty, który by ulżył Ci w cierpieniu![]()
Generalnie nie wierzę w lekarzy, ale czasami zdarza się spotkać takiego z prawdziwego znaczenia ....
Mnie "lekarze" 8 lat nie mogli rozpoznać niedoczynności tarczycy, bo "nie miałam typowych" (czyt.książkowych) objawów - mimo wyników na to wskazujących
shira3 pisze:Moje koty jeszcze bez ramki, nie miałam czasu zamówićNie ogarniam się z wykończeniem.... Ale sobie oglądam co jakiś czas
Są piękne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, nfd, zuzia115 i 26 gości