Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NatjaSNB pisze:Aga, zrób tak: Powiedz mu, że jesteś w ciąży z trojaczkami. A potem, że jednak nie... ale za to weźmiecie kota
ab. pisze:Benio jak duża psyniesie ci nowom żomen to ty ucieknij do mnie, bo ja ciem też bardzo koffam.
Siajka
Milena_MK pisze:ab. pisze:Benio jak duża psyniesie ci nowom żomen to ty ucieknij do mnie, bo ja ciem też bardzo koffam.
Siajka
dobla, tak zlobiem! bo po co mi nowa zona?
Bellemere pisze:Morduj, morduj chłopa, chodź po domu taka struta i wzdychaj melodramatycznie![]()
NatjaSNB pisze:Bellemere pisze:Morduj, morduj chłopa, chodź po domu taka struta i wzdychaj melodramatycznie![]()
Mój mąż tak cały ostatni tydzień robił![]()
ab. pisze:NatjaSNB pisze:Bellemere pisze:Morduj, morduj chłopa, chodź po domu taka struta i wzdychaj melodramatycznie![]()
Mój mąż tak cały ostatni tydzień robił![]()
I co?
Nic mu to nie dało.
NatjaSNB pisze:Aga, zrób tak: Powiedz mu, że jesteś w ciąży z trojaczkami. A potem, że jednak nie... ale za to weźmiecie kota
vanesia1 pisze:NatjaSNB pisze:Aga, zrób tak: Powiedz mu, że jesteś w ciąży z trojaczkami. A potem, że jednak nie... ale za to weźmiecie kota
Nie tak! Nie tak!![]()
Powiedz mu, że jesteś w ciąży z trojaczkami. A potem, że lekarz się pomylił i to jednak bliźnięta. Ale, że Ty już się nastawiłaś na 3 nowe osoby w domu i musicie wziąć kota, żeby wyrównać
ab. pisze:vanesia1 pisze:NatjaSNB pisze:Aga, zrób tak: Powiedz mu, że jesteś w ciąży z trojaczkami. A potem, że jednak nie... ale za to weźmiecie kota
Nie tak! Nie tak!![]()
Powiedz mu, że jesteś w ciąży z trojaczkami. A potem, że lekarz się pomylił i to jednak bliźnięta. Ale, że Ty już się nastawiłaś na 3 nowe osoby w domu i musicie wziąć kota, żeby wyrównać
A co potem jak okaże się, że to nie bliźnięta, a TŻ żeby wyrównać dwa psy do domu przytacha?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Marmotka i 123 gości