KRAKÓW i Małopolska

Informacje i opinie o lekarzach weterynarii, klinikach i gabinetach.

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie wrz 22, 2013 18:17 Re: KRAKÓW i Małopolska

c.d.
,,Postawa dr.Gawora jest dla mnie nie tylko niezrozumiała, jest okrutna wobec kota. Znami mi łódzcy lekarze w tej sytuacji powiedzieliby Ci, co o wszystkim myślą, ale leczyliby go wg swojej najlepszej wiedzy. Nie sądze, żeby któryś odmówił pomocy z powodu urażonej dumy."
,,Byliśmy w Arce u Gawora, domyślam sie, ze stad ta cena :roll: ale pysio faktycznie wygląda kiepsko, oprócz chorych dziaseł zęby są żółte, zakamienione, powykrzywiane. Ja też mysłałam o konsulatcjach jeszcze gdzieś indziej tylko nie ..."
,,.... Odradzam też Arka-vet na Chłopskiej i Alvet na Zapolskiej, która ma tak dobre niby opinie (powinnam chyba opisać gdzieś swoje doświadczenia z tymi lecznicami). ... A to bardzo proszę - podziel się opinią na podforum Weci Polecani: ..."
znalazłam jeszcze jedną opinię o dr Gaworze, ale nie przytoczę jej na tym wątku
myslę, że można znaleźć specjalistów, którzy potrafią połączyć umiejętności z powołaniem i miłością do WSZYSTKICH zwierząt. Mam nadzieję, że będziesz miała z tym lekarzem inne doświadczenia niż ja. Tego życzę Tobie i Twojej kotce. Pozdrawiam

britta

Od: Śro sie 03, 2011 21:30

Post » Nie wrz 22, 2013 20:08 Re: KRAKÓW i Małopolska

można też zajrzeć na str 11tą tego wątku. Moja opinia nie jest odosobniona. Ze swojej strony polecam w Krakowie Reksvet, Luv Vet 24.
Więcej opinii tutaj:
http://www.znanylekarz.pl/jerzy-gawor2/ ... /negatywne

britta

Post » Pon wrz 23, 2013 15:30 Re: KRAKÓW i Małopolska

19 pozytywnych, 7 negatywnych, teraz mam mętlik w głowie :| Póki co, wstrzymuję się z wyjazdem.
Obrazek Obrazek Świat z marmuru <3
Mój świat runął. Nigdy już nic nie będzie takie samo... 31.05.2020 [']
Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym :)

phoenix6

Od: Śro wrz 18, 2013 22:25

Post » Pon wrz 23, 2013 16:05 Re: KRAKÓW i Małopolska

to na pocieszkę link do wetów w Krakowie, którzy też zajmują się stomatologią ( w tym chirurg)
http://weterynarze.krakow.pl/usluga/stomatologia
nie byłam więc nie mogę z czystym sercem polecić, ale popytać się można :)

britta

Post » Pon wrz 23, 2013 16:09 Re: KRAKÓW i Małopolska

britta

Post » Czw wrz 26, 2013 10:42 Re: KRAKÓW i Małopolska

britta pisze:to na pocieszkę link do wetów w Krakowie, którzy też zajmują się stomatologią ( w tym chirurg)
http://weterynarze.krakow.pl/usluga/stomatologia
nie byłam więc nie mogę z czystym sercem polecić, ale popytać się można :)

ten link nie działa :(
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Czw wrz 26, 2013 12:32 Re: KRAKÓW i Małopolska

:( ja wpisałam w wyszukiwarkę słowa weterynarz kraków stomatolog i wyskoczyło na którymś z pierwszych miejsc

britta

Post » Czw wrz 26, 2013 12:35 Re: KRAKÓW i Małopolska

rzeczywiście nie działa już :( ale znalazła coś takiego:

Maxvet
Kraków
usługi: USG, laboratorium, chirurgia, stomatologia, interna, profilaktyka, położnictwo, wydawanie paszportów, wszczepianie chipów, strzyżenia, karmy lecznicze, wizyty domowe,
adrian klisiewicz
kraków
usługi:
GABINET WETERYNARYJNY HYRAX
KRAKÓW
usługi: USG, EKG, laboratorium, chirurgia, stomatologia, interna, profilaktyka, położnictwo, wydawanie paszportów, wszczepianie chipów, karmy lecznicze, wizyty domowe,
Przychodnia weterynaryjna i stoisko z art. dla zwierząt lek.wet.Tomasz Kutrzuba
Kraków
usługi: EKG, laboratorium, chirurgia, stomatologia, interna, profilaktyka, położnictwo, karmy lecznicze, wizyty domowe,

britta

Post » Nie wrz 29, 2013 20:59 Re: KRAKÓW i Małopolska

Mam pytanie,
w Skawinie w gabinecie Focus-Vet polecacie któregoś lekarza konkretnie czy obojętnie??
Animus czy jakoś tak, mnie nie przekonuje... Chodziłam :/

Magda86

Od: Sob wrz 21, 2013 20:39

Post » Wto paź 01, 2013 20:43 Re: KRAKÓW i Małopolska

KubaTST pisze:MYŚLENICE

Ewa Tomik-Matera, Angelika Jaworska-Piegza, Iwona Kozak-Górni
3-go maja 35C
12 346 20 06, 784 516 880
Dobry Weterynarz

Wspaniałe kobiety, ogromne serce do zwierząt, duże doświadczenie i przemiłe. Z nimi walczyłam o życie mojej Zoe, która miała pp, przyjęły nas o północy. Mają wielkie serce do zwierząt, walczyły z całych sił o życie kici. Mają w lecznicy szpitalik, a jeżeli stan jest ciężki, to zwierze zabierają ze sobą do domu ( Zoe bynajmniej tak zabierały, bo stan niestety był niemal beznadziejny). Ostatniej nocy życia kici Pani doktor czuwała nad nią. Zrobiły dosłownie wszystko co można było zrobić. Mogłam dzwonić dosłownie o każdej porze, zostawały po godzinach, żebyśmy mogli chociaż chwilkę pobyć z malutką. Mają wirówkę i spore doświadczenie w leczeniu pp. Bardzo sympatyczne.
I tak nawiasem mówiąc moja Hania właśnie przez tą lecznicę została wyleczona z pp.

Podpisuję się pod tym rękami i nogami + 8 łapkami moich kociaków.
Do Myślenic mam ok. 25 km, w moim mieście ok. 4 gabinety a i tam jeździmy tylko i wyłącznie do Dobrego Weterynarza.
Te Panie wetki kochają zwierzęta, praca jest ich wielką pasją, pełny profesjonalizm, zaufanie i poświęcenie. Wspierają również adopcje osieroconych zwierząt.
Polecam i jeszcze raz polecam !
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw paź 03, 2013 20:07 Re: KRAKÓW i Małopolska

Magda86 pisze:Mam pytanie,
w Skawinie w gabinecie Focus-Vet polecacie któregoś lekarza konkretnie czy obojętnie??

Wszystkich, ale najbardziej doktora Komende.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie paź 06, 2013 6:12 Re: KRAKÓW i Małopolska

SKAWINA

ANIMUS ul. Sobieskiego 5 w Skawinie w godzinach 9:00-20:00. Telefon kontaktowy 12 276-57-44

a zwłaszcza dr. Monika Godzik świetne podejście do kociaków, trafne diagnozy, dostępna pod telefonem prywatnym o każdej porze dnia i nocy, lekarz z wielkim serduchem - oby było więcej wetów takich jak dr. Monika

W gabinecie jest pon, wt, śr 12:00 - 20:00
czw, pt 8:00 - 12:00
sob 9:00 - 16:00
niedz (co 2) 10:00 - 12:00

OD LISTOPADA OTWIERAJĄ NOWĄ KLINIKĘ ( POPRZEDNIA ZOSTAŁA KOMPLETNIE ZALANA TEGO LATA)

Modliszka1412

Od: Pt paź 04, 2013 11:47

Post » Nie paź 06, 2013 7:17 Re: KRAKÓW i Małopolska

lutra pisze:
Magda86 pisze:Mam pytanie,

Wszystkich, ale najbardziej doktora Komende.

Ja polecam ANIMUS i dr. Monikę Godzik

Natomiast o Focus-Vet rózne opinie słyszałam, mieszkam w Skawnie tak wiec rozeznanie mam chociazby po znajomych i ten gabinet średnio polecam

Modliszka1412

Od: Pt paź 04, 2013 11:47

Post » Śro paź 30, 2013 13:38 Re: KRAKÓW i Małopolska

Ja w Krakowie polecam dr. Kuszyńską , jej strona: http://www.weterynarz-krakow.eu/ . Wyratowała mi kociaki znajdy, leczy cały mój inwentarz że tak powiem i naprawde zna się na rzeczy i jest pełna miłości i pasji w tym co robi.
Obrazek
ObrazekObrazek

KiraLupus

Od: Pon paź 14, 2013 10:50

Post » Śro lis 20, 2013 18:38 Re: KRAKÓW i Małopolska

Hyrax czy Krakvet? Gdzie lepiej?
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

[poprzednia][następna]