Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tika pisze:Mnie się nie otwiera!!
Dziewczyny co tam jest????????
Mysia pisze:To ja wnioskuję, że skoro Stach nie może być pomarszczony, a musi koniecznie być pociachany, to niech on chociaż będzie pociachany jakoś gustownie...jak Bohun na przykład...z tą dziczą w oczach, koniecznie
Mysia pisze:To ja wnioskuję, że skoro Stach nie może być pomarszczony, a musi koniecznie być pociachany, to niech on chociaż będzie pociachany jakoś gustownie...jak Bohun na przykład...z tą dziczą w oczach, koniecznie
Sin pisze:Mysia pisze:To ja wnioskuję, że skoro Stach nie może być pomarszczony, a musi koniecznie być pociachany, to niech on chociaż będzie pociachany jakoś gustownie...jak Bohun na przykład...z tą dziczą w oczach, koniecznie
Z dziczą! Stach - wojownik![]()
Hurra! Iskierka jedzie do Stacha!!!![]()
No to musi być koniecznie raport by Stach!
Kasia D. pisze:Mysia pisze:To ja wnioskuję, że skoro Stach nie może być pomarszczony, a musi koniecznie być pociachany, to niech on chociaż będzie pociachany jakoś gustownie...jak Bohun na przykład...z tą dziczą w oczach, koniecznie
I z osełedcem..
kura1336 pisze:Kasia D. pisze:Mysia pisze:To ja wnioskuję, że skoro Stach nie może być pomarszczony, a musi koniecznie być pociachany, to niech on chociaż będzie pociachany jakoś gustownie...jak Bohun na przykład...z tą dziczą w oczach, koniecznie
I z osełedcem..
o tak, i koniecznie na koniu
dorot pisze:Tym z was, które interesuje los Iskierki przekazuję, że:
najprawdopodobniej jutro Iskierka będzie już u Stacha.
Ale nie wiem, czy coś napiszę, bo tak lecicie z tym wątkiem, że do poniedziałku przekroczy limit.
Nezia pisze:dorot pisze:Tym z was, które interesuje los Iskierki przekazuję, że:
Ale nie wiem, czy coś napiszę, bo tak lecicie z tym wątkiem, że do poniedziałku przekroczy limit.
Dorot,radosne nowiny przynosisz
dziewczyny
Stach będzie u Dorot
Nezia pisze:dorot pisze:Tym z was, które interesuje los Iskierki przekazuję, że:
dziewczyny
Stach będzie u Dorot
Sin pisze:kura1336 pisze:Kasia D. pisze:Mysia pisze:To ja wnioskuję, że skoro Stach nie może być pomarszczony, a musi koniecznie być pociachany, to niech on chociaż będzie pociachany jakoś gustownie...jak Bohun na przykład...z tą dziczą w oczach, koniecznie
I z osełedcem..
o tak, i koniecznie na koniu
nie mogę...
![]()
![]()
Tika pisze:Nezia pisze:dorot pisze:Tym z was, które interesuje los Iskierki przekazuję, że:
dziewczyny
Stach będzie u Dorot
Dorot zaadoptowała Stacha![]()
???????
Kasia D. pisze:Zaraz będzie 15000 postów. Szykujcie sie na imprezę!
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Lifter, Silverblue i 54 gości