Po dwóch wizytach w Boguszycach poznałam już nieco charaktery Zosinych ogonów, po kolejnej - jutrzejszej - postaram się sklecić przynajmniej dla części teksty ogłoszeń, Dziewczyny robią zdjęcia i będzie można to wrzucać gdzie się da.
Tylko potrzebny jest do tego Ktoś zorientowany, (ja akurat nigdy sama nie ogłaszałam zwierzaków w sieci, zawsze robili to za mnie ofiarodawcy tymczasów) kilka Osób się tutaj oferowało, czy sprawa jest aktualna???Może warto byłoby też znaleźć sponsora na wyróżnione Allegro? - być może znam Osobę, która zgodziłaby się - w miarę zorganizowania niezbędnej kasy - tym zająć.
Najpilniejszy wydaje mi się odpowiedzialny, nieprzekocony DS dla Lili Lou.
DS od razu, nie DT, ponieważ tym biedakom nie powinnyśmy już fundować kolejnych niedocelowych "przesiadek", za dużo przeszły

Dorosła, ok. 2-letnia, miniaturowa krowia ślicznotka, ciutkę nieśmiała, ale kochana przylepka. Nieco pierdołowata, więc nadaje się na dokocenie wyłącznie do Domu, gdzie nie ma kocich dominantów.
Z racji pochodzenia (rozmnażalnia u zbieraczki) kocina jest bardzo delikatnego zdrowia, w schroniskowej kociarni i całym tym stresie jest szczególnie narażona na nie wiadomo co
U Zosi prawdopodobnie miała już status rezydentki...
Hop hop, może Ktoś z nieprzekoconych Przyjaciół Zofii ofiarowałby małej kawałek serca i Dom...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]