Kropek wciąż walczy .... DT na cito!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 03, 2013 17:39 Re: Kropek się znalazł ..... połamany ...

Kinnia, Kropek, słów brakuje.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw paź 03, 2013 17:46 Re: Kropek się znalazł ..... połamany ...

Kinnia pisze:Jestem od weta z przyspionym Kropkiem .... trzeba mu było podac troche narkozy bo strasznie szalał ...... i wiem dlaczego :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kropek ma złamanie kosci udowej z przemieszczeniem i z odłamkami, które wbite sa w miesień :cry: :cry: :cry: jego łapka lata jak u szmacianej lalki :cry: :cry: :cry:
złamanie jest paskudne i nikt tego tutaj nie zrobi .... potrzeba i dobrego sprzetu i dobrego fachowca ....
wetka mówi, że Bemowo .....

ja nie wiem co mam mysleć i robic ....

Kropek jest dzikim kotem i bez sprawnej łapki nie ma szans zupełnie na nic ...

Wiecie .... to robi ktoś celowo i z zamiarem okaleczenia .... bo tak:
Fiona ma złamany kręgosłup w 2 miejscach w odległosci grubego kija ... to wygląda tak jakby ktoś z całej siły uderzył ją kijem z góry, wczesniej również był kocurek (...)

I dość słyszeć i słuchać o takich rzeczach :( nawet ja "wymiękłam" jak mówi młodzież , w tym momencie...
Dość? :evil: :twisted: O Ku.r.Wa.rszawa,nie hoduje !
Dość- ale dla nielicznych , prawda ? - dla niektórych w tym momencie lepiej zrobić tzw. : Obrazek
bo łatwiej "nam" uciec : ":nie wiedzieć, nie słyszeć, nie mówić ".
Kurna chata - nie zgadzajmy się na to !

Luudzie - zbierajmy się do kupy dla Kropka - nawet po 5 -10 zł. - gdy ktoś może więcej to w ogóle cud.
Policzmy ... 100 osób po 5 zł albo 10 zł ...
No !

Kinnia - to jest tylko i AŻ KROPEK - a nie licząc całego Gangu Burasów :cry: :evil: to Kropek jest kroplą w morzu, ale!!!
Morza i oceany składają się z kropli właśnie.
Świata może nie uratujemy, ale uratujemy świat dla Kropka .

Pieniądz jest w naszym świecie tarczą i orężem . Jest jak nóż, można nim zabić , albo zrobić kanapkę dla przyjaciela. :!:

Forumowicze ja proszę ponad podziałami, w imieniu Kropka - kropli w morzu potrzeb Kinnii
-niech kto może choć piątaka przeleje.
Nie ma śmiechu - tak robi się cuda !!!!
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw paź 03, 2013 17:56 Re: Kropek się znalazł ..... połamany ...

Się dołożę.
Fiona miała raczej dwa ciosy - bo dostała też z prawej w miednicę, co pokruszyło miednicę i wbiło jej główkę kości udowej w głąb jamy brzusznej. Dlatego bez operacji by nie przeżyła, bo wkrótce jelita by pękły. Tak dla dopełnienia tego obrazu.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw paź 03, 2013 18:04 Re: Kropek się znalazł ..... połamany ...

A może by zrobić wydarzenie na fb? Jakby każdy z nas, kto ma konto, rozpropagował i udostępnił, może zebrałoby się więcej niż na forum?

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Czw paź 03, 2013 18:08 Re: Kropek się znalazł ..... połamany ...

Kinnia nikt Ci z góry nie oceni ile będzie kosztowało leczenie, bo nie wiadomo co trzeba zrobić. Może jeszcze zadzwonić na SGGW. Oni chyba tez maja nowoczesne zaplecze diagnostyczne poza tym potrzebują trudnych przypadków do celów dydaktycznych. Nie chce wcale żeby Kropek był królikiem doświadczalnym ale oni tez mogą mieć w tym interes aby go postawić na nogi. Tak mi się wydaje...
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Czw paź 03, 2013 18:09 Re: Kropek się znalazł ..... połamany ...

Spilett pisze:A może by zrobić wydarzenie na fb? Jakby każdy z nas, kto ma konto, rozpropagował i udostępnił, może zebrałoby się więcej niż na forum?

Od wydarzeń na fb to mistrzem jest jo.anna
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Czw paź 03, 2013 18:09 Re: Kropek się znalazł ..... połamany ...

Ewa.KM pisze:
Spilett pisze:A może by zrobić wydarzenie na fb? Jakby każdy z nas, kto ma konto, rozpropagował i udostępnił, może zebrałoby się więcej niż na forum?

Od wydarzeń na fb to mistrzem jest jo.anna

No to byłby dobry pomysł... Gdyby tylko udało się pomóc :(

Spilett

Post » Czw paź 03, 2013 18:12 Re: Kropek się znalazł ..... połamany ...

Ja właśnie jestem z tych nie fejsbukowych - ale pomysł przedni, gdyż wiem, że czasem - a nawet często - działa magicznie i wręcz cudownie.
Spilett - gdybyś miała kogoś kto to może ogarnąć FB to fajnie - jeśli nie - to pomysł i tak świetny i może się znajdzie tu ktoś :
KTO TO UMIE I POTRAFI I KONTO MA I TO POPROWADZI ? :roll:

Kinnia trzymaj się i wszystkie Burasy - całuj w pyszczek , nie tylko Kropek będzie miał wsparcie , tu są Ludzie przez duże L

No ! :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Czw paź 03, 2013 18:19 Re: Kropek się znalazł ..... połamany ...

Monika_Krk pisze:

Ja właśnie jestem z tych nie fejsbukowych - ale pomysł przedni, gdyż wiem, że czasem - a nawet często - działa magicznie i wręcz cudownie.
Spilett - gdybyś miała kogoś kto to może ogarnąć FB to fajnie - jeśli nie - to pomysł i tak świetny i może się znajdzie tu ktoś :
KTO TO UMIE I POTRAFI I KONTO MA I TO POPROWADZI ? :roll:

Kinnia trzymaj się i wszystkie Burasy - całuj w pyszczek , nie tylko Kropek będzie miał wsparcie , tu są Ludzie przez duże L

No ! :ok:

Ja mogę w sumie zrobić, tylko potrzebuję danych jakichś, na wpłacanie czy coś... może najpierw tu na forumie obmyślmy treść i koncepcję a potem wrzucę na fb?

Spilett

Post » Czw paź 03, 2013 18:24 Re: Kropek się znalazł ..... połamany ...

jo.anna odeszła z forum :( , ja nie facebookowa :oops:, ale to może być dobry pomysł - tylko Kinnia się musi wypowiedzieć.
I to SGGW to też może być dobry pomysł, bo z tego co wiem leczą tam specjaliści wysokiej klasy.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Czw paź 03, 2013 18:33 Re: Kropek się znalazł ..... połamany ...

Jakiś nr konta dla Kropka poproszę...
Kicia ? - 09'96 ['] Czarnulka 1.06.97 - 24.12.08 ['] Myszka 26.05.96 - 4.06.11 ['] Mrówcia 05/06'13-13.03.16 ['] Szarusia Agatka ? - 7.02.18 ['] Kicia Liza 04/05'2000 - 29.05.18 ['] Pusia ~'2006/2007? -11.10.22 ['] Bercia ~11'2013 - 25.01.25 ['] Chudzina Mechatka ~2016 - 15.02.2025 ['] Misiu ~05'2012 - 9.06.2025
Taki mały kot; taki wielki brak......

włóczka

Od: Sob kwi 25, 2009 16:43

Post » Czw paź 03, 2013 19:15 Re: Kropek się znalazł ..... połamany ...

mam mozliwosć do 22-giej dzisiaj zgłosić Kropka na konsultację do ortopedy na jutro na godzinę 9 rano, lub na godzinę 20 .... pani w rejestracji powiedziała (bo chirurg operuje), że taka operacja to ok 1tyś. .....
nie wiem co mam zrobić .... do 22giej musze dać odpowiedź

Kropek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Czw paź 03, 2013 19:16 Re: Kropek się znalazł ..... połamany ...

Z jednej strony konsultacja nic nie kosztuje, a z drugiej, jak weźmie go na stół i będzie wołał o kasę... Nie wiem :(

Spilett

Post » Czw paź 03, 2013 19:18 Re: Kropek się znalazł ..... połamany ...

No i ruszyła maszyna ... Dżizusie ... - kobity razem !!!
Damy radę - nie ma , że NIE - nikt nam nie podskoczy jak się "zaweźmiemy" - nawet truciciele i łopatobójcy - to nam mogą po landrynki co najwyżej do sklepu polecieć!!!
Swoja drogą - ( wersja dla wierzących ) dobrze , że Lucyfer jest i czeka na takich :evil: owych synów ...
Dla ateistów : " Nie będzie jeden z drugim kotobójca śmiał się w twarz, wygramy tę wojnę ! "

Kinnia - daj znać - wiadomo jaki masz stan ducha ( znaczy mogę się tylko domyślać :roll: ) - ale popatrz :
Już się zbierają ludzie dobrego serca i woli - dołączą na bank inni -
BĘDZIE DOBRZE - MUSI BYĆ DOBRZE !

Obrazek

A tego co te koty truje - to ogólnie, żeby permanentna sraczka do końca życia nie odpuściła :evil: nie będzie miał czasu na trucie jak będzie ciągle dżyzgał w kibel !!!

Monika_Krk

Post » Czw paź 03, 2013 19:23 Re: Kropek się znalazł ..... połamany ...

Ja bym na wszelki W zaklepała tę wizytę i drugotorowo niejako sprawdziła to SGGW. Oni tam mają a) dobrych specjalistów, b) są przyzwyczajeni dzikusów i "trudnych w obsłudze". No i c) mogą być tańsi a równie dobrzy - a w razie czego Bemowo mamy w odwodzie :ok: :ok: . Tak czy siak pieniądze zebrać będzie trzeba.

Alienor

[poprzednia][następna]