Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinnia pisze:Jestem od weta z przyspionym Kropkiem .... trzeba mu było podac troche narkozy bo strasznie szalał ...... i wiem dlaczego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kropek ma złamanie kosci udowej z przemieszczeniem i z odłamkami, które wbite sa w miesień![]()
![]()
jego łapka lata jak u szmacianej lalki
![]()
![]()
![]()
złamanie jest paskudne i nikt tego tutaj nie zrobi .... potrzeba i dobrego sprzetu i dobrego fachowca ....
wetka mówi, że Bemowo .....
ja nie wiem co mam mysleć i robic ....
Kropek jest dzikim kotem i bez sprawnej łapki nie ma szans zupełnie na nic ...
Wiecie .... to robi ktoś celowo i z zamiarem okaleczenia .... bo tak:
Fiona ma złamany kręgosłup w 2 miejscach w odległosci grubego kija ... to wygląda tak jakby ktoś z całej siły uderzył ją kijem z góry, wczesniej również był kocurek (...)
Spilett pisze:A może by zrobić wydarzenie na fb? Jakby każdy z nas, kto ma konto, rozpropagował i udostępnił, może zebrałoby się więcej niż na forum?
Ewa.KM pisze:Spilett pisze:A może by zrobić wydarzenie na fb? Jakby każdy z nas, kto ma konto, rozpropagował i udostępnił, może zebrałoby się więcej niż na forum?
Od wydarzeń na fb to mistrzem jest jo.anna
Spilett pisze:A może by zrobić wydarzenie na fb? Jakby każdy z nas, kto ma konto, rozpropagował i udostępnił, może zebrałoby się więcej niż na forum?
Monika_Krk pisze:Spilett pisze:A może by zrobić wydarzenie na fb? Jakby każdy z nas, kto ma konto, rozpropagował i udostępnił, może zebrałoby się więcej niż na forum?
Ja właśnie jestem z tych nie fejsbukowych - ale pomysł przedni, gdyż wiem, że czasem - a nawet często - działa magicznie i wręcz cudownie.
Spilett - gdybyś miała kogoś kto to może ogarnąć FB to fajnie - jeśli nie - to pomysł i tak świetny i może się znajdzie tu ktoś :
KTO TO UMIE I POTRAFI I KONTO MA I TO POPROWADZI ?![]()
Kinnia trzymaj się i wszystkie Burasy - całuj w pyszczek , nie tylko Kropek będzie miał wsparcie , tu są Ludzie przez duże L
No !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 29 gości