Nie znosze robic zakupow ciuchowych,wnerwia mnie mierzenie-wiem jestem niecierpliwa z natury i szybko mnie to nudzi/meczy
Dzisiaj jestem z tych glupich ,ktorzy maja szczescie
Bylam u Rzecznika konsumenta- bylo szybko i sprawnie,Pani bardzo profesjonalna ,bede czekac na swoja kolejke zalatwienia sprawy.
Przechodze tez spowrotem na stara komorke-ta nowa ,jesli jej uzywam rozladowuje sie za szybko -rozmowa z kolezanka 10 procent, w pracy 5h wylaczona i sie rozladowala- mam dosc

6 raz do salonu pojde dopiero jak Rzecznik Konsumenta zalatwi sprawe.
Z super sukcesow- kto uwierzy,ze w ciagu 1h kupilam 2 pelne zmiany ciuchów na uroczysta i bardzo wazna impreze?
Sama w to nie wierze, jak zwykle wygral jeden sklep-gdzie Pani mnie kojarzy z tego ,ze szybko kupuje i zawsze na ostatnia chwile-Impreza jest w sb tak te sobote
Wpadlam do sklepu- mialam szczescie- nikogo nie bylo-powiedzialam,co potrzebuje i ze nie wyjde ze sklepu poki nie wydam sporo pieniedzy

-wpierw polecialalam miedzy wieszakami pokazalam ,co wchodzi w gre,a co na pewno nie.....potem mierzylam pol h wszystko.......jakas kobieta ,ktora po mnie sie zjawila i szukala sobie spodni,bo 5 parach i zobaczeniu mnie w ostatcznie wybranych ciuchach poprosila ,bym jej doradzila,ze kupi spodnie ,ale pod warunkiem,ze powiem,ze sa ok........... wybralam jej dwie pary z tego wszystkiego ,co bylo w sklepie.
W sobote moge imprezowac do upadlego
Teraz juz tylko zastanawiam sie ,czy kupic sobie wyzsze szpilki niz mam.....czy zostac przy tych ktore mam

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.