Morelowo-Migdałowo ; niespotykanie spokojne koty..

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro paź 02, 2013 9:29 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Ja nie Ola ale proszę większe:
Rany jak kolorowo :love:
Obrazek

Nie umiem wytłumaczyć jak wzięłam kod do większego zdjęcia, bo trzeba trochę pogrzebać :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro paź 02, 2013 10:21 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Revontulet pisze:A próbowałaś http://naforum.zapodaj.net/ ?

Jeszcze nie! Ale spróbuję później. I pogrzebać w imgurze...
Marzą mi sie takie stragany u nas :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro paź 02, 2013 10:31 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

ha, bo kiedys po prawej miał możliwość zmiany wielkosci obrazu a teraz jakies dupstwa tylko sa :evil: ja juz zrezygnowałam z imgura , wróciłam do starego http://imageshack.us/

ale kolorowo -od razu cieplej, bo juz miałam wrażenie,z epalce do klawiatury mi pzrymarzną :roll: :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro paź 02, 2013 10:34 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:Marzą mi sie takie stragany u nas :D

Przydałoby się :wink:
Niektórych owoców (warzyw?) widocznych na zdjęciu nie potrafię nawet rozpoznać :roll:

alessandra pisze:ha, bo kiedys po prawej miał możliwość zmiany wielkosci obrazu a teraz jakies dupstwa tylko sa

jak wejdziesz w get embed codes pod obrazkiem to właśnie pojawia się ta tabelka z kodami gdzie można wybrać większy obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Śro paź 02, 2013 10:54 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

aaaa, podziękowawszy, bo ja straszny nerwus jestem, jak mam gdzies szukac to, co powinno być na wierzchu, to juz nie chcę -cokolwiek by to miało znaczyć :roll: :lol:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro paź 02, 2013 14:23 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Oj, Broszka - jaka Ty mądra jesteś 8O
To może coś potem powstawiam i potrenuję :mrgreen:
Mam coś jak alessandra i też zrezygnowałam imgura, póki wstaw i image... z nas nie zrezygnowały :twisted:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro paź 02, 2013 21:03 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Rambla :1luvu:

Swoją drogą - morelowa, jak Ci kiedyś będzie się wydawało, że masz źle, bo koty takie spokojne, to przeczytaj 1-2 strony tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=97987. Momentalnie się ucieszysz, że masz takie miłe aniołki :1luvu: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro paź 02, 2013 21:14 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Broszka pisze:
morelowa pisze:Marzą mi sie takie stragany u nas :D

Przydałoby się :wink:
Niektórych owoców (warzyw?) widocznych na zdjęciu nie potrafię nawet rozpoznać :roll:

Z przyjemnością żywilabym się wylącznie zawartością tych straganów :)

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Czw paź 03, 2013 8:06 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Alienork, co to 'rambla' ?
Prawie się zaczęłam uczyć hiszpańskiego [po raz enty] przy oglądaniu zdjęć i pomyślałam, że jakbyś była bliżej...

To nie do końca tak, że chciałabym by mi koty dom demolowały. Bardziej by mieć z nimi jakiś kontakt. Gdyby np przychodziły na kolana, do wyra, przytulały się, coś mówiły [Migdał ma czasem takie 'zawiązki' tych zachowań] to bym wiedziała, że są :wink: A tak to sprzątam, daję jeść i tyle :?

Próbowałam wczoraj pójść późno spać.. Więc dziś się obudziłam też późno i lekko kołowata. Zdecydowanie to nie mój sposób. Na dodatek miałam koszmarne sny z udziałem kotów, jakiejś forumowiczki...
Czytałam kawałek wątku ..jednego...wieczorem. I tak czasem się zdarza w podobnych przypadkach - miałam ochotę wymeldować się z forum.

Obrazek

morelowa

Post » Czw paź 03, 2013 8:24 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Ten targ w Barcelonie znajduje się przy La Rambla - takim słynnym deptaku w Barcelonie - wiodącym od pomnika Krzysztofa Kolumba w porcie do Plaza de Catalunya. Zresztą i sam targ jest oznaczony jako atrakcja turystyczna i niemal tyle samo turystów tam bywa co zwykłych kupujących. Oprócz owoców i warzyw mają tam ryby i owoce morza z porannego połowu, mięso, sery etc. Jak byłam w Barcelonie to mieszkałam w schronisku młodzieżowym Kabul - przy Plaza Real, z wejściem od Rambli. Było fajnie, choć ze względu na dziwaczne towarzystwo, które się kręci po zmroku po bocznych uliczkach, dość specyficznie.

Mam wrażenie, że albo kot jest spokojny - ale wtedy mniej też masz interakcji z nim, albo ma żywszy temperament, ale wtedy narzucenie mu zasad jest trudne i jakieś straty muszą być. Bo nie mam złudzeń - jakby Maurycy czuł się swobodniej, to by więcej rzeczy się niszczyło w jego otoczeniu. Ale w roli pocieszajki lub rozśmieszacza ten wątek może być, co nie? Zwłaszcza rozróby w wykonaniu Kraksy :1luvu: :strach:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw paź 03, 2013 8:40 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Taaaaa, pocieszać z niego [wątku] niezły :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Czw paź 03, 2013 21:17 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:Początki są różne
viewtopic.php?f=1&t=126286

A potem albo się coś dzieje, albo nie - na szczęście nie jest jak u A. Hitchcock'a.

Główni bohaterowie wyglądają tak:
Migdał
Obrazek
..........................
Morelka
Obrazek
..........................

I żeby wszystkim bylo miło, i żeby wszystkim kotom było lato....
Obrazek

toz to prawie bialeee (najpiékniejsze) kotyyy :) piékne noseczki

emilia2280

Od: Wto maja 19, 2009 16:05

Post » Pt paź 04, 2013 7:13 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Pobuuudkaaa! :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt paź 04, 2013 8:01 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Ha, ha, ha - baaaardzo śmieszne, bardzo :twisted:
Zaspałam znowu :( fakt, ale to było już jakieś godziny temu . Ty się doigrasz :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Pt paź 04, 2013 9:22 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Dorota pisze:Pobuuudkaaa! :twisted:

:lol: :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

[poprzednia][następna]