Szajka - już w sobotę.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 02, 2013 20:51 Re: Szajka cz.3

[/quote]
Mój postanowił nawet już spać pod drugą kołdrą :twisted:[/quote]

na razie na sugestię o drugiej kołdrze słyszę tylko w odpowiedzi: "no wieeeeeeeeeeesz cooooooooooooooo" i oczy kota ze shreka :P

mssunflower

Od: Pon wrz 02, 2013 22:21

Post » Śro paź 02, 2013 20:51 Re: Szajka cz.3

A ja wciąż wierząc w ideały chcę pod jedną kołdrą ale w weekend wybieram się szukać większej :roll:
Chodzi o szerokość... niech będzie nawet szersza niż łóżko bo koty teraz to już śpią tylko pod kołdrą i tylko między mną a mężem. Skutkiem czego my odsuwamy się maksymalnie na brzegi i kołdry za mało dla nas wszystkich ;)
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Śro paź 02, 2013 20:54 Re: Szajka cz.3

Mój poddał się dopiero dwa lata temu.
Wcześniej kilkanaście lat co noc walczył dzielnie, aby mu zadek nie zmarzł :ryk:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Śro paź 02, 2013 20:55 Re: Szajka cz.3

Ale dziewczyny druga kołdra to nie to samo co oddzielne łóżko :ryk: :ryk: :ryk:

Przed snem układa się je "na zakładkę" i robi jedną dużą, pod którą Duzi mogą się przytulać aż zasną, a koty układać jak chca. Jak Duzi śpią, to każde się zawija w swoją, koty wybierają gdzie chcą leżeć, każdemu ciepło i każdy jest zadowolony :ok:
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Śro paź 02, 2013 21:01 Re: Szajka cz.3

elianka pisze:Ale dziewczyny druga kołdra to nie to samo co oddzielne łóżko :ryk: :ryk: :ryk:

Przed snem układa się je "na zakładkę" i robi jedną dużą, pod którą Duzi mogą się przytulać aż zasną, a koty układać jak chca. Jak Duzi śpią, to każde się zawija w swoją, koty wybierają gdzie chcą leżeć, każdemu ciepło i każdy jest zadowolony :ok:

my póki co śpimy pod jedną, ale dobry patent, zapamiętam :)

vanesia1 pisze:
ab. pisze:
Milena_MK pisze:
ab. pisze:NIC :evil: bo mi się nie chce

chyba byłaś kotem w poprzednim wcieleniu :)

W następnym też chcę być i to u jednej z was :twisted:

Zapraszam! :mrgreen:

i ja!

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Czw paź 03, 2013 7:16 Re: Szajka cz.3

elianka pisze:Ale dziewczyny druga kołdra to nie to samo co oddzielne łóżko :ryk: :ryk: :ryk:

Zgadzam się w 100%. Śpimy tak od kiedy mamy koty i jest to "superaśnie" wygodne. :ok: :ok: :ok:

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Czw paź 03, 2013 7:19 Re: Szajka cz.3

Mi jakiś czas temu koleżanka z pracy powiedziała, że w następnym wcieleniu chciałaby być moim kotem. Zamówienie przyjęłam :wink:
U mnie kołdra nie cieszy się zbytnią popularnością. No, czasami Ofelia kładzie się na kołdrze, na moich nogach. Rzadziej Mała Czarna. Ale powinnam mieć poduszkę wielkości kołdry, bo wiecznie jestem spychana z poduchy przez śpiące Footro :evil: . Raz o mało mnie nie zepchnęła z łóżka :evil:
PS. Dwie poduszki nie rozwiążą problemu, bo zawsze lepsza jest ta, na której ja śpię :roll:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw paź 03, 2013 7:30 Re: Szajka cz.3

My też w zimie pod dwiema kołdrami spaliśmy i nigdy nie było kwasów... Ja i Małż pod jedną, koty anektowały drugą dla siebie :1luvu:

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Czw paź 03, 2013 11:02 Re: Szajka cz.3

MB&Ofelia pisze: Ale powinnam mieć poduszkę wielkości kołdry, bo wiecznie jestem spychana z poduchy przez śpiące Footro :evil: . Raz o mało mnie nie zepchnęła z łóżka :evil:
PS. Dwie poduszki nie rozwiążą problemu, bo zawsze lepsza jest ta, na której ja śpię :roll:

Skąd ja to znam.. :D ale najfajniej jest leżeć a) na włosach i ciągnąć za nie, aż się Duża nie zirytuje i nie zrzuci w nocy kotecka, b) układać się na wyciągniętej przez poduszkę ręce, by nad ranem doprawdzić do jej całkowitego zdrętwienia :? ale wiecie co? wolę tak niż bez kota :D jak Gonzek śpi gdzieś indziej (np. siostra wpada na noc, albo mama zaśnie na kanapie) to jakoś tak pusto i smutno :(

mssunflower

Post » Czw paź 03, 2013 11:42 Re: Szajka cz.3

mssunflower pisze:
MB&Ofelia pisze: Ale powinnam mieć poduszkę wielkości kołdry, bo wiecznie jestem spychana z poduchy przez śpiące Footro :evil: . Raz o mało mnie nie zepchnęła z łóżka :evil:

Skąd ja to znam.. :D ale najfajniej jest leżeć a) na włosach i ciągnąć za nie, aż się Duża nie zirytuje i nie zrzuci w nocy kotecka, b) układać się na wyciągniętej przez poduszkę ręce, by nad ranem doprawdzić do jej całkowitego zdrętwienia :? ale wiecie co? wolę tak niż bez kota :D jak Gonzek śpi gdzieś indziej (np. siostra wpada na noc, albo mama zaśnie na kanapie) to jakoś tak pusto i smutno :(

O, to to to! Ręka Dużej jest wygodna czy to jako podgłówek, czy jako podbrzusznik, czy jako przytulanka :wink: . Tylko Dużej nie za bardzo wygodnie :? . No i ta kocia dupinka grzejąca się o twarz :? :ryk:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw paź 03, 2013 12:57 Re: Szajka cz.3

O Wy marudy, a jakby Wam tak żaden kotek nie wchodził do łóżka, to byście się smuciły, że Was nie kochają :ryk:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Czw paź 03, 2013 13:00 Re: Szajka cz.3

No ja marudzę! Bo kotki włażą, ale spać nie chcą :cry:
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Czw paź 03, 2013 13:05 Re: Szajka cz.3

Bo to dzieciaki, bawić się muszą :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Czw paź 03, 2013 14:10 Re: Szajka cz.3

Coś w tym jest, niby Gonzek ma 8 lat a zachowuje się czasem jakby z kociaka nie wyrósł :D natomiast Atusia to lwica salonowa, dama na swoich włościach, prawdziwa kocia seniorita :D chociaż jak się ganiają to demony wstępują w obydwa :D

mssunflower

Post » Czw paź 03, 2013 18:11 Re: Szajka cz.3

Ja uwielbiam jak Szajka z nami śpi :ok:
Bez kota jest jakoś dziwnie.
Najlepsze są poranki taki traktorek przy uchu i lizanko po twarzy.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

[poprzednia][następna]