Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pinokio_ pisze:Mageda, ja slyszałam od kilku wetow, ze usuniecie gałki ocznej to ostatecznosc. Ponoc kot jest sprawniejszy i mniej narazony na niebezpieczenstwo, bo choc nie widzi, ale odczuwa bodzce zewnetrzne.
A dlaczego ja nie dostałam zdjeć kociakow? buuuuuu![]()
wstawisz nam maluszki? prosze
issey32 pisze:I pytanie, czy jeszcze mam coś o kimś napisać, bo wydaje mi się, że coś miałam.
Ale nie pamiętam, co![]()
Sylwia, pamiętasz, że mam u Ciebie pakiety wykupione?
Daj znać, kiedy je wykorzystasz.
sylwia1982 pisze:
kolejne 2 kotki do sterylek ze wsi Augustowo, z tym, że jedna z nich podobno niedawno się okociła i osoba u której są te dwie kotki prosi o zabranie tego małego kociaka, bo słyszała, że jest taka kobieta (pinokio) co przyjeżdża i zabiera kotki na sterylki i później odwozi je z powrotem i że czasami zabiera kociaki, pocztą pantoflową wieści szybko się rozchodzą
Szalony Kot pisze:Sylwia, zrób fotę kociakowi i powiedz, że możemy pokazać w internecie, może ktoś się zdecyduje, ale pinokio kociaka nie weźmiemasakra, jacy ludzie są roszczeniowi...
Ale ze sterylek to się cieszę
Czarnulka21 pisze:Chciałam donieść, że dzisiaj pojechała do nowego domku biało-szaro-czarna dziewczynka![]()
Zdjęcia pozostałej trójki postaram się podesłać jak najszybciej.
sylwia1982 pisze:Czarnulka21 pisze:Chciałam donieść, że dzisiaj pojechała do nowego domku biało-szaro-czarna dziewczynka![]()
Zdjęcia pozostałej trójki postaram się podesłać jak najszybciej.
Czarnulka21 czekamy na zdjęcia maluchówto ruszymy z ogłoszeniami
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 76 gości