WĄTEK ILUSTROWANY. Lolek.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro paź 02, 2013 11:33 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nasz kalendarz str. 4 :-)

AYO pisze:Dziko zawiiiiiszczam :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mir.ka pisze:ale ci zazdroszczę moje tak nie lubią :(

U mnie poza Kropką wszystko miziaste do bólu. Fryc nie odstępuje na krok, Frodo ładuje się na kolana, gdy tylko usiądę, a Milka nie odpuści spania co noc tuż przy mojej głowie :-) . Może i dobrze, że Kropka umiarkowanie przytulasta, bo doby by mi chyba nie wystarczyło, żeby całe towarzystwo wygłaskać ;-)
alus1 pisze:ślicznie wyglądacie prawie jak ja :mrgreen:

No jasne :lol:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro paź 02, 2013 11:35 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nasz kalendarz str. 4 :-)

no to problem :) , kolana za małe :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro paź 02, 2013 11:45 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nasz kalendarz str. 4 :-)

Sarah DeMonique pisze:Mają koty używanie, nie powiem.. Moje co najwyżej do ogródka, a i to na smyczy wychodzą :) Za to balkon mają dla siebie. Tylko czym jest balkon w porównaniu do całego Kociego Królestwa!

Moje też długo miały tylko balkon i musiało im to wystarczać :-)
Teraz faktycznie mają więcej swobody, a ja lubię robić im fotki w tym ich Kocim Królestwie :-D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tyle ciekawych spraw w tych trawach, że w głowie się nie mieści ;-)
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro paź 02, 2013 11:50 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nasz kalendarz str. 4 :-)

bo plenerze kociaki najładniej wychodzą :D

ja swoim też robiłam, ale w tym roku ogródek przestał im wystarczać i zaczęły się gdzieś dalej wypuszczać na kilka godzin :( , więc siedzą w domu
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro paź 02, 2013 12:08 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nasz kalendarz str. 4 :-)

a One jak zwykle wyglądają na duże koty co najlmniej tak duże jak Neryś
a to filigranowe kotunie są cudne :1luvu:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro paź 02, 2013 13:37 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nasz kalendarz str. 4 :-)

To może poprosimy o jakieś fotki z puszką na przykład albo czyms równie oczywistym?
Bo one rzeczywiście wygladają na duże w tej trawie.
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro paź 02, 2013 14:03 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nasz kalendarz str. 4 :-)

AYO pisze:To może poprosimy o jakieś fotki z puszką na przykład albo czyms równie oczywistym?
Bo one rzeczywiście wygladają na duże w tej trawie.

Mają robione z bliska zdjęcia, to może dlatego wydają się dorodne :-) . Milka, Kropka i Frodo są takie normalne według mnie. Fryc je lekko gabarytami przewyższa, ale też chyba do wielkokotów nie należy ;-) . Dla mnie duży kot to np. Rudi shiry :love: . Moje przy nim to mikrokotki :lol: . Postaram się w najbliższym czasie o jakieś fotki dające wyobrażenie o ich gabarytach :-)
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro paź 02, 2013 14:07 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nasz kalendarz str. 4 :-)

Rudi, to zupełnie inna kategoria wagowa jest :1luvu:

Wiesz, one są takie pulchniutkie i to tez jest mylące, szczególnie, jeśli robisz zdjęcie z bliska :kotek:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro paź 02, 2013 14:09 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nasz kalendarz str. 4 :-)

sama mówiłaś że moje są wielkie dlatego TWoje to mikrokotki :mrgreen:

alus1

Post » Śro paź 02, 2013 14:13 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nasz kalendarz str. 4 :-)

AYO pisze:Wiesz, one są takie pulchniutkie i to tez jest mylące, szczególnie, jeśli robisz zdjęcie z bliska :kotek:

Teraz przybrały futerka na zimę - robią się coraz bardziej puchate i może stąd to wrażenie, że pulchniutkie :-)
Pulchniutki to jest z całą pewnością Fryc :twisted: oraz... koty Alusi :mrgreen:
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro paź 02, 2013 14:17 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nasz kalendarz str. 4 :-)

JoasiaS pisze:
AYO pisze:Wiesz, one są takie pulchniutkie i to tez jest mylące, szczególnie, jeśli robisz zdjęcie z bliska :kotek:

Teraz przybrały futerka na zimę - robią się coraz bardziej puchate i może stąd to wrażenie, że pulchniutkie :-)
Pulchniutki to jest z całą pewnością Fryc :twisted: oraz... koty Alusi :mrgreen:

Tylko nie "pulchniutki"... Więcej kota do kochania, jak to mowią :1luvu:

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Śro paź 02, 2013 14:20 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nasz kalendarz str. 4 :-)

Sarah DeMonique pisze:
JoasiaS pisze:Pulchniutki to jest z całą pewnością Fryc :twisted:

Tylko nie "pulchniutki"... Więcej kota do kochania, jak to mowią :1luvu:

A pewnie, wcale mi to nie przeszkadza :lol:
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro paź 02, 2013 14:25 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nasz kalendarz str. 4 :-)

JoasiaS pisze:

:evil: weterynarz powiedziała że Neryś jest absolutnie doskonały a Mysz jest na diecie to się zdziwisz nieługo :twisted:

alus1

Post » Śro paź 02, 2013 14:30 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nasz kalendarz str. 4 :-)

alus1 pisze:
JoasiaS pisze:

:evil: weterynarz powiedziała że Neryś jest absolutnie doskonały a Mysz jest na diecie to się zdziwisz nieługo :twisted:

Cóż za święte oburzenie! :twisted:
Pulchne czy nie - śliczne som :lol:
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro paź 02, 2013 14:39 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nasz kalendarz str. 4 :-)

JoasiaS pisze:
alus1 pisze:
JoasiaS pisze:

Cóż za święte oburzenie! :twisted:
Pulchne czy nie - śliczne som :lol:

bo ktoś tu szkaluje Mysz jakby to Kasia powiedziała :ryk:

alus1

[poprzednia][następna]