Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fruciu pisze:The Szops pisze:Gabrysia ma katar, kichała i oczko nadal łzaweBiedulka musi szybko znaleźć domek, który zechce ją doleczyć, bo u nas będzie siedziała miesiącami w boksie, jest nadal bez szczepień,bo co chwilę osłabiona
![]()
Stasio miał klatkę otwartą i biegał sobie po wolierze, z tego co słyszałam, to już nie pierwszy raz chłopak sobie tak biega. Chyba nie ma sensu tak go czasami zamykać w klatce, a czasami nie.
ja chciałam Stasia wziąć na DT ale narazie w klatce żeby się z resztą oswoił a nie gdzieś zakamuflował w mieszkaniu, ale teraz to nie wiem czy go znowu zamykać? boję się trochę że go te moje domowe mogą stresować a jak on się z Sielanką dogaduje?
a swoją drogę Sielanka do mnie wogóle nie wychodzi nawet na jedzenie, nie wiem czy do Was też ma taki dystans?
Alienor pisze:Gabi jest chuda i proludzka - potrzebuje człowieka by zawalczyć o siebie.
Koty luzem z kwarantanny dostały 2-gą dawkę pro-coxu, ze zdrowej dostaną jutro. Plis obserwujcie kupy maluchów luzem na obu cz
ęściach, zwłaszcza Tomasso....
balbina38 pisze:a to nie jest Massimo? dzisiaj miał kupę OK.
terenia1 pisze:Zamówiłam 10 kg suchego jedzenia dla kociąt, i 15 kg suchego dla dosrosłych - jak przyjdzie do mnie przywiozę do kociarni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 108 gości