Z Mazowieckiego to faktycznie jest kawałek

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:O rany, faktycznie, ignorantka ze mnieszczerze, to tak dużo na wątkach Pipi gadamy o Bielsku, że założyłam, że jest tylko jeden - Podlaski
![]()
Z Mazowieckiego to faktycznie jest kawałek
galga pisze:Dzis rozmawialam z Miszelina czekam na zdjecia ... jutro zadzwonie i zapytam o te czarne kotki z dzialek ,w Katowicach jest jeszcze jedno gniazdko z kotkami dzialkowymi i te sa bardzo puchate i czarne ale Pani pisze ze sa do zabrania od razu a ja niestety nie moge teraz ale w na 100 % koncem pazdziernika bo nasza Klara juz dluzej nie da rady nie bede ryzykowac ze upadnie i zlamie noge ,albo peknie guz nowotworowy ktory w oczach sie powieksza a juz nie mozna operowac bo miala ponad 10 operacji usuwania guza niezlosliwego ,ale teraz nie ma nawet jak operowac bo za zbyt napieta skore po tamtych operacjach,cale zycie byla szczesliwa mimo tylu operacji ale teraz to jest jeszcze starosc i na to nie ma lekarstwa .usypiamy ja w poniedzialek bo walczac o jeden miesiac ryzykuje ze na koniec zafunduje jej koszmar a tego bym nie zniosla
miesiac kot bedzie sam a potem zaprosze drugiego do domu
Rustie a co to za biale cudo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości