Na aukcji pojawiły się przepiękne albumy o kotach, psach oraz dwie cudne książki z miłosnymi zaklęciami.
1. Album "Koty. 1001 fotografii", który to moje kociaste otrzymały za opiekę wakacyjną nad zaprzyjaźnionymi bardzo futrami. Jest nawet inskrypcja, która to potwierdza i w pamięci cudne obrazy przywołuje
Album w stanie bardzo dobrym. Cena wywoławcza 10 zł
2. Album "Psy. Encyklopedia ilustrowana", który trafił w nasze ręce nie przypadkiem, bo po wyciągnięciu pomocnej dłoni do suni potrąconej przez samochód. Właścicielka w ramach podziękowania ufundowała przepiękną książkę, która to leżała u mnie na półce. Dziś ma szansę wspomóc szczytny cel, jakim pozostaje walka z kocią bezdomnością!
Poza leciutko przybrudzoną okładką album pozostaje wciąż przepiękną skarbnicą wiedzy o psach
Cena wywoławcza 20 zł.
3. "Księga zaklęć" zakupiona wieki temu na MIAU, spełniła już u mnie swoją rolę i teraz nadeszła pora przekazania jej w bardziej potrzebujące ręce. Pełna pasji, w pięknej oprawie graficznej skrywa miłosne zaklęcia, które z powodzeniem stosować można w domowym zaciszu.
Poza delikatnymi rysami na okładce książka nie ma żadnych skaz. Cena wywoławcza to 10 zł.
4. Dokupiona do "Księgi zaklęć" przepięknie wydana "Miłość. Wróżby, czary i mikstury" nie tylko ładnie wygląda na półce. Właściwie użyta potrafi rozbudzić pożądanie i przywrócić wiarę we własne siły. Od siebie mogę dodać, że kilka wypróbowanych mikstur podziałało dokładnie tak, jak to jest w opisie. Dlatego mogę polecić z ręką na sercu.
Cena wywoławcza 10 zł.
Aukcja trwa od dziś, tj. 29.09.2013 roku do 05.10.2013 roku do godziny 22-giej. Całkowity dochód zostanie przekazany na konto OZ. Wysyłka w granicach Polski wg cennika Poczty Polskiej. W Krakowie możliwy odbiór osobisty.
Serdecznie zapraszam do udziału.
p.s. To mój pierwszy bazarek, więc jeśli coś jest niejasne to proszę pisać.

Ale tutaj każdy znajdzie coś dla siebie, przy okazji pomagając kochanym futerkowcom