Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomocy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 28, 2013 16:48 Re: Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomo

Niuniek nie żyje? Ten tytuł... :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie wrz 29, 2013 19:57 Re: Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomo

przeraża mnie ten tytuł wątku...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon wrz 30, 2013 11:05 Re: Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomo

musiałam sie ogarnąć .... jest we mnie dużo, bardzo duzo złości pomieszanej z żalem i poczuciem zawodu ...

tak .... na 90% Niuniek nie żyje .... został otruty ....
te 10% to mój mąż, który nie pozwolił mi podejść bliżej i przyjrzeć się gdy zabierali Niuńka .... jak się jeszcze trochę bardziej "ogarnę" sprawdze to ....
fakty są takie i Niuniek i Kropek - dzikusek nie przychodzą na jedzonko ....
na razie wciąż przychodzi: Kicia, Rudi i Ogonek .... no i kot sąsiada

boję sie pisać dłużej bo dostanę dożywotniego bana .... za tamten skasowany post upiekło mi się bo pewnie mod się zlitował lub mąż był szybszy ....

szukam domu dla Orfeusza - powinien juz sam zacząć ćwiczyc mięsnie a w klatce tego nie zrobi .... 2 miesiące leczenia dły efekty, kocurek jest sprawny ale mięsnia ćwiczyć musi ... najlepsza rehabilitacja dla niego to dt bo on jest jednak do obserwacji
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon wrz 30, 2013 16:25 Re: Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomo

Kinnia pisze:tak .... na 90% Niuniek nie żyje .... został otruty ....

:cry:
cholerny świat

trzeba przeboleć i - robić swoje, dalej...
współczuję, trzymajcie się jakoś :|
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pon wrz 30, 2013 19:13 Re: Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomo

Niuniek :cry:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon wrz 30, 2013 19:15 Re: Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomo

Kinnia zgłosiłas na policję podejrzenie otrucia?
Ostatnio edytowano Pon wrz 30, 2013 20:11 przez Ewa.KM, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Pon wrz 30, 2013 20:59 Re: Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomo

Niuniek [*]

Kinnia, przytulam :( .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon wrz 30, 2013 22:44 Re: Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomo

Ewa ... kwestia trucia kotów jest juz od dawna ... pisałam o tym juz ... pisałam jak "dyskutowałam" ze swoją spółdzielnią i teraz zwyczajnie boją się ..... ale spółdzielnia po drugiej stronie ulicy - czytaj 40m dalej nie boi się zupełnie .... tez pisalam o umierajacych kociakach w krzakach, kocie dobitym łopatą, bracie Orfeusza .... jest afera o to, jest zgłoszone .... i co z tego ....

musze się dowiedziać na 100% .... muszę ..... musze to zrobić .... musze wiedzieć ....

dzisiaj szukałam i jego i Kropka ..... taki chłopak mówił, że widział Kropka jak leżał w krzakach.... nie wiem co mam mysleć ....

jutro idę do karmicielki ....

dzisiaj jeszcze w nocy poszukam .....

musze wiedziec na 100% czy to był on .... i co z Kropkiem

Alienor ... Kropek jest prawdopodobnie bratem Fiski ....

nie moge .... udusi mnie złość jesli tego nie "wyrzygam" w koncu ....

nie rozumiem jednej rzeczy .... dlaczego neva znalazła dom stały na tym forum w ok.2 godziny, dorosły kocur MC ogłoszony grubo po 21 w nocy znalazł DS w 20- 25 minut ..... a potrzebujacy, błagający o życie kot, któremu groziła smierć nie miał szans nawet na tymczasowy DT ..... jest to dla mnie zgadka a nie charakteryzuję sie ciasnota umysłu czy ubytkiem inteligencji płynnej czy krystalicznej ....
zagadka .... prawdziwy fenomen czasowych ścian z gumy i znikającego i pojawiającego się nadmetrażu mieszkań ... kuźwa matrix skrzyżowany z Harrym Potterem ....

idę szukać ....
Obrazek

Kinnia

Post » Pon wrz 30, 2013 23:24 Re: Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomo

Kinniu, bo DSy spoza forum zwykle wolą koty rasowe - darmo a sąsiadom się można pochwalić, bo przecież nikt nie każe pokazywać rachunku. Plus wielu jest fanatyków konkretnej rasy - bo lubią i znają charakter, wymagania etc. A DT zwykle są zapchane "zwyklakami" po sufit :( . Wzięłam Justina jr i Miko, bo groziło im otrucie - Justa mi przekazała, że pozostałe kociaki stamtąd już nie żyją. Maurycego wzięłam do domu, mimo że nie mam miejsca i bardzo mi to nie na rękę, bo 3ci raz wlazł mi na klatkę, a wiem od karmicielek, że w sąsiedniej klatce mieszka gość, który podobno "załatwił" Agłaję z kociętami [*][*][*] - ma żółte papiery więc...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon wrz 30, 2013 23:35 Re: Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomo

Przykro i się poplakalam. Kinnia ....

kotkubinat

Od: Wto lut 22, 2011 22:10

Post » Wto paź 01, 2013 9:49 Re: Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomo

w nocy nic nie znalazłam .....

dzisiaj tez nic do tej pory, ide szukac i przed praca idę do weta z Miszą

szukam DT dla Orfeusza ..... albo swiadomego Ds .... kot nie moze dłuzej byc w kennelu bo zaprzepascimy te wszystkie tygodnie leczenia i uzyskaną poprawę .......

ale kogo to obchodzi ..... ponad 200 wejść na dobę a zainteresowanie ledwie kilku osób ..... co bardzo doceniam ....

nie .... nie narzekam ... nazywam fakty po imieniu .... tak wiem - nikt nie lub konfrontacji ale kiedys trzeba ponazywać rzeczywistość ...

u mnie przyszdł własnie taki czas - czas nazywania rzeczywistości ..... moja frustracja sięgnęła zenitu a złość wciąż nie ustepuje .... gdy szukała ich w nocy myslałam o tym .... wiem dlaczego tak myslę i czuję ....
to jest forum pomocowe .... pomocowe dla kotów ...
w jaki sposób ludzie pomagają kotom?
jedni ratyją w realu inni wspieraja finansowo - ja mam czas i miejsce a ty masz pieniądze więc robimy to razem - ok.... do tego momentu jest wszystko dobrze ale ....
Obrazek

Kinnia

Post » Śro paź 02, 2013 13:12 Re: Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomo

nie ma Kropka ....

szwagierka ma pokazac mi zdjęcia zabranego kotka .... zaklinam niech to nie bedzie ....

wieczorem ide szukać ...
Obrazek

Kinnia

Post » Śro paź 02, 2013 14:44 Re: Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomo

:(
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

[poprzednia][następna]