stachu pisze: urocze panie
Ja bym sie aż tak nie rozpędzała...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
stachu pisze: urocze panie
Mysia pisze:stachu pisze:nie uciekłem... patrze i nie wierze- tak to prawda że pstryga namieszała troszke- ale to nie samowite... Jak potoczyła się ta rozmowa-
naprawde przeczytam wszystkie 54 strony...
narazie całuje wszystkie urocze panie-
stachu
No, po przeczytaniu tej ostatniej kwestii ogół większość biorących udział pań powinna paść z wrażenia, jak nie przymierzając kawki na trawkę
stachu pisze:nie uciekłem... patrze i nie wierze- tak to prawda że pstryga namieszała troszke- ale to nie samowite... Jak potoczyła się ta rozmowa-
stachu
stachu pisze:nie uciekłem... patrze i nie wierze- tak to prawda że pstryga namieszała troszke- ale to nie samowite... Jak potoczyła się ta rozmowa-
stachu
Nezia pisze:stachu pisze:nie uciekłem... patrze i nie wierze- tak to prawda że pstryga namieszała troszke- ale to nie samowite... Jak potoczyła się ta rozmowa-
stachu
no i jest tak, jak mówiła PstrygaStachu to fajny gość
Mysia pisze:Nezia pisze:stachu pisze:nie uciekłem... patrze i nie wierze- tak to prawda że pstryga namieszała troszke- ale to nie samowite... Jak potoczyła się ta rozmowa-
stachu
no i jest tak, jak mówiła PstrygaStachu to fajny gość
....i całuśny, jak sugerowały niektóre panie....
MariaD pisze:Witaj na forum Stachu,
mam nadzieję, że założysz nowy wątek o Iskierce i opowiesz nam jak Wam sie razem uklada.
iskra pisze:MariaD pisze:Witaj na forum Stachu,
mam nadzieję, że założysz nowy wątek o Iskierce i opowiesz nam jak Wam sie razem uklada.
Jak to jak, na pewno dobrze NAM się ułoży![]()
A swoją drogą to kiedy Iskierka znajdzie się u Stacha ?
pstryga pisze:i poszedł sobie... i za co ja go tak bardzo lubię ..
niekoniecznie...miło by było gdyby jeszcze został.Kasia D. pisze:pstryga pisze:i poszedł sobie... i za co ja go tak bardzo lubię ..
Pewnie za to, ze wie kiedy wyjść...
Kasia D. pisze:pstryga pisze:i poszedł sobie... i za co ja go tak bardzo lubię ..
Pewnie za to, ze wie kiedy wyjść...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1432 gości