elianka pisze:Ja sobie tu przycupnę jeśli mogęTeż mam Lilo
Zapraszamy imienniczkę mojego kocurka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
elianka pisze:Ja sobie tu przycupnę jeśli mogęTeż mam Lilo
MB&Ofelia pisze:Lilo, jaki ty dzielmny jezdeś! Mój dzielmny ryceżu! Ja bym się bała okropecznie i bym podrapaczyła doktóra i Dużą też![]()
Książniczka Ofelja
Miziawki i życzenia zdrówka dla zięcia! No i smacznego - niech grzecznie je swoją kaczusię![]()
Ja dzisiaj przytargałam mięcho ze sklepu, dużo, bo zrobię barfa z podwójnej porcji. Tylko że pierś z gęsi mam mrożoną, zanim mi się rozmrozi w lodówce to wieki miną![]()
Duża
MB&Ofelia pisze:Zrobiłam tego @@@ barfa. Cały gar, bo z podwójnej porcji. Podzieliłam na porcje, wsadziłam do zamrażarki, sprzątam kuchnię... patrzę, a tu kapsułki tokowitu, które miałam dodać i wzięłam zapomniałam![]()
![]()
![]()
A twoja synowa wyżerała indyka spod noża. Obżarła się jak bąk, polazła do szafy i śpi.
MB&Ofelia pisze:Taaa, głodzę... Na kolację usmażyłam sobie resztkę wątróbki, która mi została po barfie (nie lubię, ale szkoda wyrzucać). No i ta psica pręgowana, po tym jak się obżarła mięchem, to mi jeszcze wątróbkę z talerza wyżerała!Ona wątróbki nie lubi, a obok stała jej miska z barfem. Ale nie, trzeba Dużą pozbawić kolacji
shira3 pisze:MB&Ofelia pisze:Taaa, głodzę... Na kolację usmażyłam sobie resztkę wątróbki, która mi została po barfie (nie lubię, ale szkoda wyrzucać). No i ta psica pręgowana, po tym jak się obżarła mięchem, to mi jeszcze wątróbkę z talerza wyżerała!Ona wątróbki nie lubi, a obok stała jej miska z barfem. Ale nie, trzeba Dużą pozbawić kolacji
Dba o twoją linię
Zuch Lilo!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot] i 5 gości