Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 29, 2013 20:01 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

kotkins pisze:
Jek pisze:Na futro - Gammolen. Efekty cudne.

Nie wiem...kobieta pisze ,że jej devonek po kuracji tym prepratem zrobił się PUCHATY...to może persy wyłysieją? :mrgreen:

U mnie nikt nie zje dużej kapsułki...

U mnie nigdy nie wpłynęło to na zmianę typu owłosienia u kociastych tylko na jego jakość. Co do podawania - krestywna jesteś i jakis sposób byś wymyśliła, c'nie?

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Nie wrz 29, 2013 20:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

Doczytałam i gratulację dla Lalusia, że taki dom mu sie trafił, dla was, ze taki Laluś sie wam trafił.
Kotkins, a ty go chyba mi proponowałaś c'nie
Teraz dawaj mi swojego TŻta, żeby przekonał mojego, że potrzebujemy drugiego kota!
Ja potrzebuję i Szajka też!
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Nie wrz 29, 2013 21:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

Powiem tak: musisz wziąć tymczasa.
I nie może być na tegoż popytu.
I wiesz- jak tymczas miły to i zostanie...

To ,że Lalisław zostaje nie znaczy ,że nie mamy fajnej persicy do wydania...mamy niestety...jak zwykle...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie wrz 29, 2013 21:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

ab. pisze:Teraz dawaj mi swojego TŻta, żeby przekonał mojego, że potrzebujemy drugiego kota!
Ja potrzebuję i Szajka też!

Ta, facetów to trzeba empirycznie przekonać, bo zasadniczo zawsze są na nie. Tymczas to dobre rozwiązanie.
Może jakiegoś kociaka małego i rozczulającego? Choć ja zawsze polecam jednak dorosłe.
Albo któregoś z tych puchatych ze Świnoujścia - dziś dziewczyna się przypominała, nie pamiętam nicka.
Choć do niebieskiej Szajki pasowałby jakiś cały czarny...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Nie wrz 29, 2013 21:15 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

Czarna pantera?
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Post » Nie wrz 29, 2013 21:25 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

Jezdem Pan Lal i Wam powjem.
Siem dowjedzjałem ,że bendem mieszkał wew tem domu.
Jak se tu przyjechałem to mje obeszły dwa koty: pjenkna panna Fjo co ma fuferko wew kolorach i jeden taki beżowny.
Pjenkna Fjo mje zapytała "czy jezdeś kotkinsem?" i ja nje wiedziałem co jej powiedzieć na to.
A ten beżowny kot mje spytał " a co bedndzjesz jad?"
Nje wiedziałem tego tesz no to na jeich nasyczałem.
Majom tu jeszcze inne dzifne koty: kot bjały siem nazywa Amelja i mje bijał. Ale jusz mje nje bija. Dzisiej pszyszed do mje i mi mówja :"Ja mam bombem. Podłożym dzieś?"
Pobjegłem za njom a ona se kupem zrobjała pode drzwiami.
Jak skońmczała mje mówi " Fajmna co nje? Młody Duży wdepmnie wew njom..."
I wdepmnoł.
Siem darł.
Mamjom tesz takiego straszmnego czarmnego dugiego kota co rusza ogonemn i jezd groźmny.
On mje muwja "Cze Lal" i mje woncha pode ogonem.
Jusz na niego nje sycze.
Beżowmny siem nazywa Lełoś a czarmny- Mjelon.
Syczyłem na niech i siem jeich bałem.
A dzisjej pszyszła panna Fjo i mje powjedziała ,że jezedem KOTKINMSEM.
Duże powjedzjały.
I że mam tu sfuj dom.
Jak ja siem jej zapytałem co muszem robjać żeby być Kotkinmsem a ona mje powjdziała ,że mam spać i se jeść. I mieć fuferko.
To ja tak umjem.
I bendem siem starał.
Idem se zjeść mjenso.
Napiszem Wam co i jak jak siem dowjem.
Wasz Pan Lal

kotkins

Post » Nie wrz 29, 2013 21:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

Kotkins pełną gębą :1luvu: (wiem, ze nie wolno ale coż......)
Obrazek Obrazek

ab.

Post » Nie wrz 29, 2013 21:32 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

To Lal jest już Kotkinsem całym persem.

Uwielbiam te opowieści :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Nie wrz 29, 2013 21:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

Jaka persica? jest wątek na forum ?

jaanka

Od: Wto paź 03, 2006 21:57

Post » Nie wrz 29, 2013 22:09 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

W fundacji- Leosia zdaje się (zawsze mi się myliła z Michasią).
Nikt o nią nie pyta a ona jest do adopcji...jest na wątku adopcyjnym (muszę tam napisać ,ze Lal ma dom!)

Lalek ma dużo godności.
Syczy, obraża się (dałam mu dziś masło w mięsku...był OBURZONY!), no i przytula.

Jakby mi ktoś powiedział ,że będę miała cztery persy -obśmiałabym.
Niesłychane...

kotkins

Post » Pon wrz 30, 2013 6:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

kotkins pisze:W fundacji- Leosia zdaje się (zawsze mi się myliła z Michasią).
Nikt o nią nie pyta a ona jest do adopcji...jest na wątku adopcyjnym (muszę tam napisać ,ze Lal ma dom!)

Lalek ma dużo godności.
Syczy, obraża się (dałam mu dziś masło w mięsku...był OBURZONY!), no i przytula.

Niesłychane...

Toż Ty jakaś zbieraczka jesteś 8O
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon wrz 30, 2013 8:35 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

alab108 pisze:
kotkins pisze:W fundacji- Leosia zdaje się (zawsze mi się myliła z Michasią).

Lalek ma dużo godności.

Niesłychane...

Toż Ty jakaś zbieraczka jesteś 8O

Kolekcjonerka :wink:
Kolekcjonerka puchatych plaskaczy :ryk:

Kotkinsie, rozbudowywac się będziecie wzwyż czy wszerz? Bo jak wzwyż, to Ofelia chce was odwiedzić. U mnie jej za mało wysokości do wskakiwania :?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon wrz 30, 2013 18:01 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

Tak właśnie śmy osiągnęli limit i ja i Kotkins i Cairo i kto se tam jeszcze chce. Tym samym MY już nic na tymczas nie bierzemy. Może by się zgłosił ktoś kto by wziął?

Właśnie właśnie Meliniarę by trza opchnąć........
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon wrz 30, 2013 18:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

Ja na dt się nie nadaję. Od razu kocham to co mi w ręce wpadnie i już nie oddam.

jaanka

Od: Wto paź 03, 2006 21:57

Post » Pon wrz 30, 2013 18:15 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

Neigh pisze:Tak właśnie śmy osiągnęli limit i ja i Kotkins i Cairo i kto se tam jeszcze chce.

Ja to bym nawet zaryzykowała stwierdzenie, że jest to LIMIT + 1. Pierwotny limit to był u mnie 2 sztuki, a teraz to już jest taki solidny limit nie podlegający dyskusji. Niestety, żaden tymczas już mojego progu nie przekroczy - chociażby nie wiem co!
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

[poprzednia][następna]