Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
masKotka? pisze: Czy znalazłby się jakiś sposób na moich sąsiadów? Może jakoś ich postraszyć, napisać ogłoszenie z informacją o odpowiedzialności karnej za nieudzielenie pomocy i znęcanie się nad zwierzętami z pieczątką stowarzyszenia... nie mam pojęcia czy coś takiego można zrobić.... jak w takich sytuacjach działacie? Doradźcie coś!
fruciu pisze:terenia1 pisze:Grafik dyżurów 30.09.-06.10.
30.09. pon. rano Beatka wiecz. brak
01.10. wtorek rano Mirka wiecz. Ewa
02.10. środa rano brak wiecz. Wiola
03.10. czwartek rano Beatka wiecz. brak
04.10. piątek rano brak wiecz. brak
05.10. sobota rano brak wiecz. brak
06.10. niedziela rano brak wiecz. brak
czwartek wieczór poproszę
Mara S pisze:Happy (mimo kilku niedomówień i perturbacji) już w drodze do domku w Wawie.
masKotka? pisze:Koło mojego bloku jest kotka z trzema kociakami. Kotka jest oswojona, maluchy nie bardzo. Moja mama i jakaś pani karmicielka dokarmiają te kociaki, one sobie stacjonują gdzieś, nie wiadomo gdzie, ale niby na razie w tej kwestii nie jest źle. Natomiast jest problem, bo sąsiedzi rozpoczynają wojnę z moją mamą i karmicielką. Nie pozwalają dokarmiać, wyrzucają jedzenie, mleko wylewają na bramkę do ogródka mojej mamy. Boję się, że dojdzie do najgorszego i coś zrobią tym kotom. Czy znalazłby się jakiś sposób na moich sąsiadów? Może jakoś ich postraszyć, napisać ogłoszenie z informacją o odpowiedzialności karnej za nieudzielenie pomocy i znęcanie się nad zwierzętami z pieczątką stowarzyszenia... nie mam pojęcia czy coś takiego można zrobić.... jak w takich sytuacjach działacie? Doradźcie coś!
Filomen pisze:w schronisku sa plakaty na temat kotów wolnozyjacych, mozna rozwiasic tam tez sa informacje na temat odpowiedzialnosci karnej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 99 gości