Poszukuję spokojnego kota akceptującego dzieci

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 24, 2013 21:45 Re: Poszukuję spokojnego kota akceptującego dzieci

Czekamy na decyzję i życzymy najlepszego wyboru :D

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

Post » Wto wrz 24, 2013 21:47 Re: Poszukuję spokojnego kota akceptującego dzieci

Nie dziękuję :)
Stres mam jak przed pierwszą randką :P
Myślę, że w poniedziałek dam znać najpóźniej :)

Magda86

Od: Sob wrz 21, 2013 20:39

Post » Śro wrz 25, 2013 3:17 Re: Poszukuję spokojnego kota akceptującego dzieci

Przyczaję się ;)

Pewnie się spóźniłam, ale u mnie do adopcji jest bardzo łagodna kotka, do domu z dziećmi w każdym wieku idealna!

Tutaj co nieco info oraz zdjęcia:

Lila to przesłodka, rezolutna koteczka, towarzyska wobec ludzi i innych kotów, słodka przylepka. Urodzona w kwietniu 2012. Jest bardzo przyjazna, przychodzi bardzo często się przytulać, domaga się głaskania - wręcz podskakuje aby dosięgnąć głaszczącej ręki gdy ta jest za wysoko :) Czasem nawet przepycha się między innymi kotami, aby szybciej zostać pogłaskana. Lubi spać w łóżku przytulona do człowieka. Praktycznie cały czas chce być blisko ludzi. Jest bardzo żywiołowa, ciekawska, lubi inne koty, także z psem powinna się bez problemu dogadać.
Lila z siostrą Misią na filmie: http://www.youtube.com/watch?v=G_Tafme5lVI

Jest już po zabiegu kastracji oraz po szczepieniach ochronnych i odrobaczeniu.

Zdjęcia od razu powiększone są tutaj:
http://tablica.pl/oferta/lila-niesamowi ... 26YEf.html

Obrazek
Obrazek

U mnie jest od stycznia... czyli prawie rok. Nikt jej nie chce, bo jest łaciata :(
Charakterem to kot ideał. Tylko czarno-biały...
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw wrz 26, 2013 21:59 Re: Poszukuję spokojnego kota akceptującego dzieci

*anika* piękna, trzymam kciuki żeby znalazła swój nowy, kochający domek!

Magda86

Post » Sob wrz 28, 2013 23:12 Re: Poszukuję spokojnego kota akceptującego dzieci

mi sie wydaje że to zależy przede wszystkim od charakteru kota. ja mam kotkę anielsko cierpliwą i lubiącą dzieci. moja córcia ma niecałe dwa lata i kilka razy nie udało mi sie jej upilnowac. przyznaje że sama na miejscu kota bym ją podrapała.. na szczęście kotka tylko uciekała, nigdy nie podrapała amelki ani nawet na nią nie syknęła. mało tego to właśnie do niej najczęściej sie łasi i ją z domowników lubi najbardziej (no chyba że est głodna wtedy pała miłością do mnie:) ) życze Ci znalezienia tak cierpliwego i kochanego kota ak moa kotka:) dodam jeszcze że jest zwykłym dachowcem i przybłędą. miała nie cały rok jak znalazła ą znajoma i szukała dla niej domu. ktoś musiał ją wywalić z domu bo jak zobaczyła kuwete to od razu wiedziała do czego służy. aż ciepło sie robi na sercu że kot, który został żle potraktowany przez człowieka i wylądował na ulicy potrafi teraz odwdzięczyć sie taką bezwarunkową miłością. metraż nie jest istotny a co do dziecka to nie zgodze sie że dwuletnie dziecko jest głupie. moja córcia szybko zrozumiała że pewne rzeczy kotka bolą i ciągnięcie go za ogon nie jest jego ulubioną zabawą.. to od rodzica zależy jeżeli tylko ma czas i chęci to wszystko dziecku wyjaśni. pozdrawiam.

kocie83

Od: Pon wrz 09, 2013 21:46

Post » Nie wrz 29, 2013 0:20 Re: Poszukuję spokojnego kota akceptującego dzieci

Magda86 pisze:*anika* piękna, trzymam kciuki żeby znalazła swój nowy, kochający domek!

Dziękuję :)
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Nie wrz 29, 2013 13:33 Re: Poszukuję spokojnego kota akceptującego dzieci

Dzięki za opowieść! Kamien z serca:) a jeszcze większy mi spadl gdy poznalam JA :)
jest dopiero moze 2 godz a juz ja kocham i uwielbiam :) zostalam ugnieciona, dostalam noskiem w policzek dotknięcie i cokolwiek to znaczy, cieszy mnie :) córa wlasnie spi, ja siedze obok a na moim brzuchu ONA:)

Magda86

Post » Nie wrz 29, 2013 14:05 Re: Poszukuję spokojnego kota akceptującego dzieci

Koniecznie trzeba się pochwalić tym SKARBEM :D

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

Post » Nie wrz 29, 2013 17:27 Re: Poszukuję spokojnego kota akceptującego dzieci

Magda, przeczytałam jeszcze raz Twój pierwszy post:
Magda86 pisze:Chciałabym adoptować kota.(...)

Moje pytanie do Was... Czy znajdę takiego kota?? (...)

Przyznam, że jestem w kropce...
Będę wdzięczna za pomoc.

No i jesteś w kropce i z ...Kropką :ryk:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Nie wrz 29, 2013 20:45 Re: Poszukuję spokojnego kota akceptującego dzieci

MaybeXX wygadałam :P

Kocirrrrra :kotek:
Obrazek

Magda86

Post » Nie wrz 29, 2013 20:46 Re: Poszukuję spokojnego kota akceptującego dzieci

Śliczna :ok:

No to życzę Wam wszystkiego dobrego :D
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Nie wrz 29, 2013 21:03 Re: Poszukuję spokojnego kota akceptującego dzieci

Kotka przecudna. A Ty Magda robisz kapitalne zdjęcia. Talenta w tej materii masz :D
Albo modelka bardzo cierpliwa i fotogeniczna. Nie tak łatwo zrobić fajne zdjęcie kotu.

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Nie wrz 29, 2013 21:09 Re: Poszukuję spokojnego kota akceptującego dzieci

Dziękujemy :)
MaybeXX modelka grzeczna ;)
A ja też lubię fotografię, w sprzęt ostatnio zainwestowałam i ćwiczę :P

Magda86

Post » Nie wrz 29, 2013 22:51 Re: Poszukuję spokojnego kota akceptującego dzieci

Śliczna kicia :)

Zdjęcie, jak rozumiem, Twojego autorstwa?
Cudne :)

I poproszę więcej ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

[poprzednia]