Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 28, 2013 21:41 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

Aniada pisze:
fenek_k pisze:Oby Lal mial szczescie :ok:

... i nie znalazł domku :ryk:
Pierwszy kot na forum, któremu tak "źle" życzymy.

Lalisław I Ostatni. Cudnie...

Taaaa ..... Jak to było :?: :?: :?: Bo ja z historii rodzimej... :oops: :oops: :oops: Bolesław I Chrobry, Bolesław II Wstydliwy, Bolesław III Krzywousty.....
To tu moze być Lalisław I Ostatni, Kaczysław I Ostatni, Piesiosław I Ostatni....
Tam się dynastie zmieniały. tu dynastia jedna , to imiona się zmieniają , ale o tym imieniu zawsze jest ostatni :ryk: :ryk: :ryk:

koteczekanusi pisze:Och, co za niespodzianka, no kto by się spodziewał :twisted:

:lol: Szok na całe forum , co nie :?: :?:

kotkins pisze:Pojadł i śpi pracowicie.

No bo mama kotkins twierdzi , że koty się ofutrzają , jak spią, a Lal to jeszcze kotkins - nuworysz. :mrgreen: Ale on się jeszcze wyżre i pokaże mamuni..... :mrgreen:

A tak serio - Magda TEN kot był Tobie pisany, no równowaga musi być - dwie dziewczyny i dwóch chłopaków

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob wrz 28, 2013 21:49 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

Nooo...i mam równowagę : pół nocy denerwuję się o dziewczyny a drugie pół -o chłopaków.
Gdyby on jeszcze tak zechciał nie śpiewać w nocy...

Edit: był mi pisany bo? Bo nie ma oka? :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob wrz 28, 2013 22:16 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

kotkins pisze:był mi pisany bo? Bo nie ma oka? :mrgreen:

no paczpani - skrzywienie jakieś zawodowe czy cuś :mrgreen: W ogóle zapomniałam , ze Lalisław jednooczny jest :oops: Miałam na myśli tylko równowagę pci. Jak o oczy by szło , to któreś musiałoby miec to trzecie :ryk:

kotkins pisze:Gdyby on jeszcze tak zechciał nie śpiewać w nocy...

No wiesz - Boccelli jest w ogóle niewidomy i jak śpiewa ...Nie wiem wprawdzie czy po nocy , ale pewnie tak , bo takie różne koncerty to głównie póżno są. Może to Lala idol :ryk: :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob wrz 28, 2013 22:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

shira3 pisze:Zaraz Ostatni..... :twisted:

:ok: :piwa:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Sob wrz 28, 2013 22:40 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

kotkins pisze:Małż powiedział ,że jak do poniedziałku nie znajdzie się cudowny dom to "niech już zostanie, bo on jest świetny..."

No to niech zostanie.
A imię jego : "OSTATNI"...

No naprawde, bardzo rewelacja... moze byc i poniedzialek, ale chyba pare tygodni temu...
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Nie wrz 29, 2013 11:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

Tak sobie myślę, że ja to jednak jestem kobieta o wzorowej dyskrecji... :mrgreen:
Sama sobie muszę pogratulować...
Aniada

Post » Nie wrz 29, 2013 12:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

No i zadzwonił pan.
Ósmy kotek w 48 metrowym mieszkaniu?
Resztki z ludzkiego stołu?

(plus troje dorosłych w tymże mieszkaniu...)

Małż darł się "NIE ODDAMY!!!NIE ODDAMY!!!" a pan się obraził ,że Małż się drze.

Po zakończeniu rozmowy wzburzony Małż nakazał zlikwidować ogłoszenia i PRZESTAĆ SIĘ WYGŁPIAĆ.

Lal pyta o telefon do pana, chce mu wysłać kwiaty... :mrgreen:

Ogłaszamy ,że Laluś ma dom w Kotkinsowie.
Został czwartym, ostatnim Kotkinsem.

Jak wiadomo o to miejsce ubiegało się w Polsce kilka tysięcy kotów a jemu się udało!:)

Wszystkich podejrzewających mnie o ściganie się w ilości kotów z Neigh i Aniadą informuję ,że TAK NIE JEST. :D

kotkins

Post » Nie wrz 29, 2013 12:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

:kotek: juhuu, gratulujemy, nikt tu nie przypuszczał, że tak się stanie :lol:
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Nie wrz 29, 2013 13:01 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

Wybacz, ale jedyną niepoinformowaną o miejscu zamieszkania Laluszka byłaś T Y, szefowo Kotkinsowa.
Uściskaj Małża bo to nasz człowiek. Na szczęście mój też jest w tym typie. Chociaż pierwsze słowo to -nie ale potem już ok.
Rozbudowujcie się szybko.

jaanka

Od: Wto paź 03, 2006 21:57

Post » Nie wrz 29, 2013 13:09 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

rozczulająca ta historia Laluszka :1luvu:
a postawa szanownego Małża do pozazdroszczenia - chyba byli sobie pisani, co nie??
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Nie wrz 29, 2013 17:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

Powiedziałabym ,że sobie go przywiozłam (Laluszka) , przy okazji przywożąc Ramzesa Cairo.

Tylko wioząc nie wiedziałam KOGO wiozę, miałam problem GDZIE umieścić obydwu chłopaków no i te dredy wielkości pięści na futerku...To było tydzień przed weekendem majowym.
Mamy koniec września, Laluszek wygląda bardzo godnie , ma coraz okazalsze futerko, okazał się małym nerwusikiem i słodziakiem jakich mało.
No i zostaje.

kotkins

Post » Nie wrz 29, 2013 17:17 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

a masz jakieś zdjęcie Laluszka "przed" odmianą, właśnie z tymi dredami????
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Nie wrz 29, 2013 18:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

Chyba Ci zazdroszczę tego Laluszka .
Może zrobiłam błąd nie dzwoniąc ;)

Usłyszałabym Twojego Małża krzyczącego - tej babie? Nigdy!

jaanka

Od: Wto paź 03, 2006 21:57

Post » Nie wrz 29, 2013 18:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

kotkins pisze:No i zadzwonił pan.
Ósmy kotek w 48 metrowym mieszkaniu?
Resztki z ludzkiego stołu?
(plus troje dorosłych w tymże mieszkaniu...)
Małż darł się "NIE ODDAMY!!!NIE ODDAMY!!!" a pan się obraził ,że Małż się drze.

No dobra, przyznaj się, że pan był podstawiony, by przypieczętować decyzję Małża. :mrgreen:
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Nie wrz 29, 2013 19:56 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- niech już zostanie...

Gratuluję słusznego wyboru :ok: A Lalowi szczęścia. Dla persa to pewnie coś w stylu szóstki w totka :wink:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

[poprzednia][następna]