Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Grosziwo pisze:Wiesz Justyś czego mi zabrakło do pełni szczęścia ? zobaczenia Baltazarka . Pewnie bym zaliczyła dziure w palcu ale bym go poznała... gapa jestem
Justa&Zwierzaki pisze:A nie pochwaliłaś sie co Ci Bartuś zafundował
Grosziwo pisze:Justa&Zwierzaki pisze:A nie pochwaliłaś sie co Ci Bartuś zafundował
Oj tam, oj tam !
nic się nie stało, nie trza mi było brać chłopaka na łapy jak był wkurzony na Maksia![]()
A poza tym nie wygląda to źle
Justa&Zwierzaki pisze:Eustaszek
To juz rok bez Eustachego, bez kota który mnie nauczył jak mam sie opiekować kotem po wypadku , był kotem wyjątkowo cierpliwym i nawet jak ja coś robiłam nie tak to nigdy sie nie skarżył , tak bardzo mi go brakuje , tak bardzo pusto mimo iż sa z nami niepełnosprawne Noemi , Gaja , Bartuś , Wincenty i psy Maksiu i Etna , Eustaszku [*]
AgaS1987 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Eustaszek
To juz rok bez Eustachego, bez kota który mnie nauczył jak mam sie opiekować kotem po wypadku , był kotem wyjątkowo cierpliwym i nawet jak ja coś robiłam nie tak to nigdy sie nie skarżył , tak bardzo mi go brakuje , tak bardzo pusto mimo iż sa z nami niepełnosprawne Noemi , Gaja , Bartuś , Wincenty i psy Maksiu i Etna , Eustaszku [*]
Jejku jaki On piękny .Wielka szkoda, ze Go z Nami biega:(
Kotku [*]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 111 gości