morelowa pisze:Następna, która nie sypia..
Grocha karmię nocą
morelowa pisze:Skąd ten pies ma taki nos

Taki nos to majątek

Czy między tym nosatym a Baltem jest duża różnica wieku? bo nie pamietam..
No, nie wiem czy taki majątek

Mały twierdzi, że stał w kolejce po rozum, jak nosami dzielili, i taki mu się wybrakowany trafił. Ale rozumku, też jakoś nie widać.
Dziś spotkaliśmy się ze znajomą labradorką z ADHD - trochę się tego spotkania obawiałam, żeby w zabawie nie uszkodziła małego. Jest naprawdę szalona

Balto, tak ciągle malucha strofuje i na niego burczy - a dziś, jak się spotkaliśmy zasłaniał go nie tylko
wlasnom piersiom, ale nawet całym ciałem i odganiał Emunię. Byliśmy wszyscy w szoku. Emunia nieoczekiwanie okazała się nad wyraz spokojna i cierpliwa, w stosunku do Flipisia. To Fifi ją dręczył i pozwalał sobie zdecydowanie na za dużo. A Baltek... kiedy zobaczył, że Emma tak się zachowuje - umył łapy i udawał, że nic nie widzi
Dorobella, czy Gandalf ma jakąś diagnozę ? U nas Groch ma podobnie. Miał bardzo podwyższone parametry wątrobowe, ale w zasadzie nie wiadomo z czego się takie wzięły. Jak się podtuczył jego waga zaczęła spadać. Teraz całkiem przestał jeść. Dokarmiam go i nawadniam, ale wydaje mi się, że nie da rady