Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Chatte pisze:Są na AAAAdopcyjne...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=698025123559390&set=a.260783943950179.80385.259611924067381&type=1&theater
Edit: OKI mnie uprzedziła
OKI pisze:ASK@ pisze:OKI pisze:Nie napiszę, co mi się pod palce ciśnie
one podobno gdzieś na koteryjnej stronie są.Ale ja nie jestem mocna w te klocki znaczy się szukanie. TOZ nawet fot małym nie zrobił. Przez nich koty kolejną noc spędzą w piwnicy.
Obie wiemy, czym jest noc dla takich gnojków.
Poszukam na fanpage'u Koterii...
ASK@ pisze:OKI pisze:ASK@ pisze:OKI pisze:Nie napiszę, co mi się pod palce ciśnie
one podobno gdzieś na koteryjnej stronie są.Ale ja nie jestem mocna w te klocki znaczy się szukanie. TOZ nawet fot małym nie zrobił. Przez nich koty kolejną noc spędzą w piwnicy.
Obie wiemy, czym jest noc dla takich gnojków.
Poszukam na fanpage'u Koterii...
my wiemy a reszta świata co niby kotami się zajmuje to co? nieświadoma? Setka osób w TOZ-ie i 2 DT? Nikt nie przyjmie 2 kotów do czasu znalezienia DT
OKI pisze:Bez komentarza
ASK@ pisze:OKI pisze:Bez komentarza
wkurzające jest to,że nawet jakbym je brała na DT to NIKT nie zadzwonił by dowiedzieć się czy to prawda, czy pomocy potrzeba. Nawet jak dobrze zrozumiano to nikt nie zadzwonił by umówić się na odebranie kotów ,uzgodnić co dalej i czy pomocy nie trzeba.
MalgWroclaw pisze:Nie szkoda. Napisz oficjalną skargę. Nie wiem, do kogo - do zarządu głównego na pewno. TOZ po dotację pierwszy, a zwierzęciem się zająć nie ma komu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości