NatjaSNB pisze:vanesia1 pisze:A teraz - święte pół godziny: kawka w dłoń i Rozmowy w Toku na totalne odmóżdżenie
![]()
![]()
Nie oglądaj tego
![]()
![]()
No właśnie oglądam, bo to mnie totalnie rozwala i rozmiękcza spracowany mózg
Moderator: Estraven
NatjaSNB pisze:vanesia1 pisze:A teraz - święte pół godziny: kawka w dłoń i Rozmowy w Toku na totalne odmóżdżenie
![]()
![]()
Nie oglądaj tego
![]()
![]()
♥ 
Kociara82 pisze:niektore odcinki sa fajne a niektore badziewne
vanesia1 pisze:Kociara82 pisze:niektore odcinki sa fajne a niektore badziewne
Gdzieś kiedyś czytałam, że te odcinki to jedna wielka ustawka.
Milena_MK pisze:na pewno ustawka... lata temu był program o przemocy domowej, była para, która to opowiadała, jak to żyją w nienawiści, jak to mąż żonę bije, jak to musiała się wyprowadzić żeby go nie widywać itp... ta sama para ludzi codziennie sprzedawała jarzyny u mnie na bazarku osiedlowym i nie wyglądała na szczególnie skłóconą, wręcz przeciwnie...

vanesia1 pisze:https://www.youtube.com/watch?v=hJXk_D_0iHk
Wybaczcie mi jakość, filmik nagrywany żelazkiem
jedna z ostatnich much tego roku 
vanesia1 pisze:Nie śmiać się ciotki![]()
Mam dziś małego stresa. Poproszono mnie o zagranie kilku utworów "do kotleta" na jubileuszu 40 lecia małżeństwa no i męczę się teraz próbując zapamiętać jak leciały te utwory które mam zagrać![]()
Państwo "młodzi" zażyczyli sobie "Siwy włos" Fogga, walc z "Nocy i dni" i "Walc syberyjski" z Doktora Żywago. Od siebie dodaję "Fallin in love with you" Presleya. Trzymajcie kciuki, bom nie przywykła grać w takich okolicznościach

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości