Cyprian ['] i Kornel - pojechał do domku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 20, 2013 11:29 Re: Cyprian i Kornel - wyrzucone na działkach za miastem

Annaa pisze:Wyobraziłam sobie gonitwę po psiej głowie :ryk:
biedny ten pies i jakie to wspaniałe,że na to pozwala :)

pozwala? on jest przeszczęśliwy jak ma kogo potarmosić, a maluchy się nadają najlepiej... Rastek nie jest za duży, ot taki kundelek 15 kilo, ale ozorek ma całkiem pokaźny i jak tak liźnie po całej długości, to trzeba kociaka wycierać. Do tego iska te koty jak głupi, dupki im myje i uszyska, a one się tylko nadstawiają i mruczą jak młockarnie :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt wrz 20, 2013 18:07 Re: Cyprian i Kornel - wyrzucone na działkach za miastem

Georg-inia pisze: Cypek skok przez psa, Kornel - stop! jak na filmach rysunkowych, aż zaczęliśmy nasłuchiwać czy mu stópki będą piszczeć w trakcie hamowania ;)

Inga, ja mam w domu drewnianą, lakierowaną podłogę i u mnie czasem słychać piszczenie łapek przy hamowaniu, a czasem nawet przy starcie :lol:
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pt wrz 20, 2013 20:09 Re: Cyprian i Kornel - wyrzucone na działkach za miastem

Zaznaczę wątek, coby mi nie umykał
Nieodmiennie zachwycam się burymi z białym :oops: za domki :ok:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pt wrz 20, 2013 21:13 Re: Cyprian i Kornel - wyrzucone na działkach za miastem

najwyraźniej jestem opóźniona w rozwoju, że dopiero tu trafiłam :twisted:
Przystojniacy
Kciuki za zdrowie i domki :ok: :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pt wrz 20, 2013 22:02 Re: Cyprian i Kornel - wyrzucone na działkach za miastem

Śliczne maluszki :1luvu: .
Ja, jako wielbicielka klasycznego pręgowania, mogę poprosić o więcej zdjęć Kornelka :?:
http://norweskie.blog.onet.pl/czekam na zamówienia;)
ObrazekObrazek

Niutek

Od: Pt sty 16, 2009 22:38

Post » Nie wrz 22, 2013 15:28 Re: Cyprian i Kornel - wyrzucone na działkach za miastem

Niutek pisze:Śliczne maluszki :1luvu: .
Ja, jako wielbicielka klasycznego pręgowania, mogę poprosić o więcej zdjęć Kornelka :?:

a proszę, takie mi się udało zrobić:
Obrazek

jutro podjedziemy na kontrolę z Kornelem, chociaż na mój gust osobisty - więcej leczenia już nie potrzeba :) czyli - możemy zacząć szukać domu :) za tydzień, jak już działanie antybiotyku się zakończy - będziemy się szczepić.

Georg-inia

Post » Nie wrz 22, 2013 17:09 Re: Cyprian i Kornel - wyrzucone na działkach za miastem

:ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie wrz 22, 2013 21:52 Re: Cyprian i Kornel - wyrzucone na działkach za miastem

Chłopak przecudny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak ja kocham klasyki, dlaczego nie mogę mieć czwartego kota... :cry: :evil: :twisted: :cry: :evil:
idę popłakać :cry:
ObrazekObrazek

Niutek

Post » Czw wrz 26, 2013 12:15 Re: Cyprian i Kornel - maluchy zaczynają szukać domków!!!

byliśmy u Cioci CoolCaty - małe mają się dobrze i w sobotę je zaszczepię. Nie ma na co czekać, domków trza szukać!

byliśmy u weterynarza, aaaaa :strach:
Obrazek

etam, wygłupiamy się, wcale się nie baliśmy, a Cypek to w ogóle nie chciał wejść z powrotem do transportera. Tak się zaparł, że aż mu oczy wyszły
Obrazek

nad Kornelem wszyscy piali zachwyty: ach jakie umaszczenie, ach jakie oczka orzechowe...
CoolCaty: ach, jaki krzywy zgryz :evil: :lol:
Obrazek

Niutek, especially for you:
Obrazek Obrazek

:) dziękujemy Ruru za fotki :)

Georg-inia

Post » Czw wrz 26, 2013 18:35 Re: Cyprian i Kornel - maluchy zaczynają szukać domków!!!

Wow :1luvu: :1luvu: :1luvu:
No fantastyczne, ale Kornel :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Krzywy zgryz, he, he..dobre :mrgreen:
Dziękuję za fotki, a w tejże lecznicy będę niebawem :mrgreen:
ObrazekObrazek

Niutek

Post » Pt wrz 27, 2013 8:02 Re: Cyprian i Kornel - maluchy zaczynają szukać domków!!!

Niutek pisze:Wow :1luvu: :1luvu: :1luvu:
No fantastyczne, ale Kornel :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Krzywy zgryz, he, he..dobre :mrgreen:
Dziękuję za fotki, a w tejże lecznicy będę niebawem :mrgreen:

może w sobotę? to ja będę na dyżurze sprzątającym :) Kornel naprawdę ma krzywy zgryz - żuchwa coś jakby trochę za bardzo wysunięta i ziombki dolne lekko wystają :mrgreen:

Cypcio mi dziś puścił pawia :roll: oczywiście już jestem zesrana ze strachu :roll:

Georg-inia

Post » Pt wrz 27, 2013 10:37 Re: Cyprian i Kornel - maluchy zaczynają szukać domków!!!

Inga podałam Twój mail do pani, która napisała do mnie w sprawie GuCCia,
ale Guć się nie nadaje do domu bez kota, więc może Kornel czy Cyp

Chłopaki super fajne som :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie wrz 29, 2013 15:57 Re: Cyprian i Kornel - maluchy zaczynają szukać domków!!!

Georg-inia pisze:Cypcio mi dziś puścił pawia :roll: oczywiście już jestem zesrana ze strachu :roll:

jestem niestety genialna :( zamiast się szczepić, mieliśmy weekendowy maraton do weta i z powrotem. Cypek przestał jeść, był osowiały, multum leków i badań... dziś z jego brzuszka wyciągnęliśmy płyn... nie muszę opisywać jaki. Usnął w moich ramionach.

Nie miałeś szczęścia, maluszku. To strasznie niesprawiedliwe, strasznie.

Śpij spokojnie, Cyprianie z Jeżewa [']

Georg-inia

Post » Nie wrz 29, 2013 16:03 Re: Cyprian ['] i Kornel - trzymajcie kciuki, błagam

['] :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie wrz 29, 2013 16:09 Re: Cyprian ['] i Kornel - trzymajcie kciuki, błagam

Bardzo mi przykro :cry: Kornel trzmaj się :ok:

wiolka06

Od: Nie paź 10, 2010 19:08

[poprzednia][następna]