Ja do tej pory robiłam balejaż jasny blond i ciepły jasny brązik.
Kiedyś byłam ciemną szatynką [ nie mylić z kretynką]

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Witaj Mireczko!
Kiedyś byłam ciemną szatynką [ nie mylić z kretynką]a dziś jestem szatynką z białymi naturalnymi pasemkami siwizny
![]()
![]()
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Witaj Mireczko!
Kiedyś byłam ciemną szatynką [ nie mylić z kretynką]a dziś jestem szatynką z białymi naturalnymi pasemkami siwizny
![]()
![]()
to tak jak ja, też jestem naturalną szatynką i taka mieszanka jasnego z ciemnym pozwala mi chodzić co trzy miesiące do fryzjera, bo nawet jak są odrosty ze srebrnym
, to tak bardzo ich nie widać
mir.ka pisze:miałam zaplanowany służbowy wyjazd , a siedzę w domu i czekam na listonosza, bo zamówiłam sobie komin na zimę i przesyłka w drodze, a wolę być w domu bo pocztę mam dość daleko
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Witaj Mireczko!
![]()
![]()
to tak jak ja, też jestem naturalną szatynką i taka mieszanka jasnego z ciemnym pozwala mi chodzić co trzy miesiące do fryzjera, bo nawet jak są odrosty ze srebrnym
, to tak bardzo ich nie widać
No widzisz to głowy mamy te same![]()
![]()
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:miałam zaplanowany służbowy wyjazd , a siedzę w domu i czekam na listonosza, bo zamówiłam sobie komin na zimę i przesyłka w drodze, a wolę być w domu bo pocztę mam dość daleko
Tak zdecydowanie lepiej być w domu![]()
Chociaż dzisiaj zdecydowanie wyjście odradzam.
U ciebie też pada?
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:miałam zaplanowany służbowy wyjazd , a siedzę w domu i czekam na listonosza, bo zamówiłam sobie komin na zimę i przesyłka w drodze, a wolę być w domu bo pocztę mam dość daleko
Tak zdecydowanie lepiej być w domu![]()
Chociaż dzisiaj zdecydowanie wyjście odradzam.
U ciebie też pada?
pada, ale pojadę samochodem, bo jeszcze w powrotnej drodze będziemy robić remontowe zakupy
barbarados pisze:No widzisz ? Same ładne rzeczy na bazarku .
W przyszłym tygodniu mam ranki .
Ewa L. pisze:A ja już nie mam naszyjnika z krzemieni.![]()
Przy ostatniej wizycie mojej rodziny cioci tak się spodobał że sprezentowałam jej.
Ewa L. pisze:barbarados pisze:No widzisz ? Same ładne rzeczy na bazarku .
Ja chyba też i po niedzieli będę jak zombi chodzić
barbarados pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:No widzisz ? Same ładne rzeczy na bazarku .
Ja chyba też i po niedzieli będę jak zombi chodzić
To będziemy dwie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości