Sylwuś on jak widzi, że mam coś w ręku, to ucieka ode mnie jak diabeł od święconej wody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może spróbuje, jak się położymy spać wieczorem, jak się do mnie przytuli, to może się nie zorientuje...
dobrze by było jakbyście oboje może to zrobili,żeby jedno trzymało My tak robilismy z Mychą,jak sobie koło uszu rozdrapała kiedyś Potem pięknie się zagajało i nie rozdrapywała na nowo
Nasiąkasz solidnie tą wodą jakiś kawałek waty lub chusteczki,tak,zeby było to fest mokre i potem tylko "dotykasz" karku,lekko wyciskając na ranę.
..........................♥Tosia&Bazyl♥......................... ♥ 'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.' Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI
NatjaSNB pisze:Jakich koników, Ty Ewa masz koty i konie?
Nie - mam tylko dwie śliczne kotki rasy europejskiej ale kocham konie. Fundacja Tara zajmująca się końmi potrzebuje pomocy w zakupie kostek siana aby konie przetrwały zimę. Jedna kostka starcza na dwa dni dla konia więc kupiłam parę kostek.
Dzisiaj byliśmy u weta, chyba dołączyłam do Klubu Magdy, w kwestii krwi w kupce, u mnie dzisiaj rano Maciek wskoczył mi na kolanka, żeby go pogłaskać i wymiziać przed pójściem do pracy i.... zachlapał mi krwią spodnie, no więc zarazpo pracy popędziłam do weta, no i niby nic się nie dzieje, ale odstawiamy karmę wątrobową i pełen monitoring..... bo to pewnie skutek alergii