Za niedługo wyprowadzam się z Wrocławia do Warszawy i niestety przez bardzo silną alergię mojego chłopaka przed wyprowadzką chcę znaleźć nowy, kochający domek dla moich kotków. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu im nowego, kochającego, odpowiedzialnego domku.
Ptyś i Balbinka – bo o nie chodzi, to młode koty, rodzeństwo żyjące ze sobą w pełnej rodzinnej harmonii, nie dawno obchodzące swoje 2 urodzinki (10 września). Są bardzo grzeczne, kochane, dobrze wychowane, baaaardzo rozgadane

Balbinka jest bardzo delikatną dziewczynką, która na początku jest bardzo strachliwa, jednak jak zaufa człowiekowi to prawdziwa z niej przylepa i grzecznie reaguje na wołanie po imieniu. Natomiast Ptyś vel Ptymisław jest bardziej kociasty i sprawia mu ogromną radość nie odzywanie się w czasie kiedy się go woła, lecz w czasie kiedy On uzna za stosowne. Podobnie jest z głaskaniem jego – najlepiej na jego zasadach, czyt. On stoi na ziemi, człowiek kłeczy i go Mizia

Koty oczywiście mają swoje zabawki, posłania, miski i inne akcesoria, które oczywiście oddam razem z kotami. (Z tego powodu było mi fajnie jakby ktoś się znalazł z okolic Wrocławia. Oczywiście jeśli domek znajdzie sie z dalszych okolic, to będziemy kombinować z transportem

W razie pytań oczywiście na wszystkie udzielę odpowiedzi. Mój nr telefonu 503 079 406.
Pozdrawiam
Małgorzata Roś
Zdjęcia Ptysia i Balbinki

Tak wyglądały jak miały 4 miesiące