Piekielna Trójca na dzikim Wschodzie ^^

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 25, 2013 8:46 Re: Część II na Dzikim Wschodzie - budujemy drapak ;]

elianka pisze:Jakim cudem mnie tu jeszcze nie było? 8O

Mogę tu zostać , proszę proszę?
Jesteśmy z tego samego miasta :1luvu:

Wasz drapak powala na kolana!

Witaj :mrgreen:
Właź, siadaj, częstuj się i takie tam ^^
Ano jesteśmy, jesteśmy ;]

Dziękuję w imieniu TŻ (ja tylko spełniam przy tej "inwestycji" rolę "przynieś, wynieś, pozamiataj", to męski mózg to zaprojektował i męskie ręce wykonują).
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Śro wrz 25, 2013 9:02 Re: Część II na Dzikim Wschodzie - budujemy drapak ;]

wiem jak jest, też budujemy :D Tylko nie tak imponujący jak Wasz.
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Śro wrz 25, 2013 9:08 Re: Część II na Dzikim Wschodzie - budujemy drapak ;]

elianka pisze:wiem jak jest, też budujemy :D Tylko nie tak imponujący jak Wasz.

Nasze koty miały dotąd taki lichy drapaczek, co to tylko ściana go trzymała w niby-pionie; zaczęliśmy przeglądać kiedyś drapaki w necie no i stanęło na tym, że sami zbudujemy. Z początku też nie sądziłam, że będzie aż tak wielki (docelowo mają być dwie budy, most, hamak, gniazdo itp.), ale mój TŻ musi zrobić porządnie to, za co się bierze - efektem będzie najdroższy drapak świata (bo trzeba było też zaopatrzyć się w komplet narzędzi) :lol:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Śro wrz 25, 2013 9:22 Re: Część II na Dzikim Wschodzie - budujemy drapak ;]

Mój ślubny to złota rączka, więc nam tanio wyszło :) tyle co za wykładzinę i klej. Jeszcze nie skończony bo ozdobników brakuje, wiec nie miał forumowej premiery mimo że od początku w użyciu
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Post » Śro wrz 25, 2013 9:39 Re: Część II na Dzikim Wschodzie - budujemy drapak ;]

elianka pisze:Mój ślubny to złota rączka, więc nam tanio wyszło :) tyle co za wykładzinę i klej. Jeszcze nie skończony bo ozdobników brakuje, wiec nie miał forumowej premiery mimo że od początku w użyciu

A jakie masz zamiar użyć ozdobniki? Bo rozumiem, że chodzi o zabawki itp, tak?
Ja zamówiłam miękkie elementy u forumowej krakusik8 (poduszki, te sprawy), ale myślę co by tu jeszcze dołożyć, czym mogłyby się bawić ;)
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Śro wrz 25, 2013 9:49 Re: Część II na Dzikim Wschodzie - budujemy drapak ;]

Mam na myśli liście, bo bezczelnie zplagiatowaliśy TEN.

Jakieś zabawki pewnie będą, ale kotów moich nie kręcą zabawki stacjonarne, więc chyba sobie darujemy. Ale drapak uwielbiają, ciągle po nim skaczą i tam śpią.
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Post » Śro wrz 25, 2013 9:56 Re: Część II na Dzikim Wschodzie - budujemy drapak ;]

elianka pisze:Mam na myśli liście, bo bezczelnie zplagiatowaliśy TEN.

Jakieś zabawki pewnie będą, ale kotów moich nie kręcą zabawki stacjonarne, więc chyba sobie darujemy. Ale drapak uwielbiają, ciągle po nim skaczą i tam śpią.

Faaajny jest :mrgreen:
Moje lubią właściwie wszelkie piłeczki, takie cuś (wygląda jak koło ratunkowe z frędzlami) wypchane kocimiętką i "ogon" z piór, jak boa. Ten ogon zapewne jakoś zawieszę, choć obecny wyskubany, a nowy kosztuje około 16 zeta bodajże, więc to lekka przesada, muszę znaleźć taniej.
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Śro wrz 25, 2013 9:58 Re: Część II na Dzikim Wschodzie - budujemy drapak ;]

A mnie najbardziej podoba się buda z obciążeniem :mrgreen:
Bardzo Ci "do pyszczka" z tymi warkoczykami :kotek:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro wrz 25, 2013 10:02 Re: Część II na Dzikim Wschodzie - budujemy drapak ;]

AYO pisze:A mnie najbardziej podoba się buda z obciążeniem :mrgreen:
Bardzo Ci "do pyszczka" z tymi warkoczykami :kotek:

:lol:
A dziękuję, najczęściej z braku pomysłu latam z rozpuszczonymi, ale czasem zaszaleję :lol:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Śro wrz 25, 2013 13:20 Re: Część II na Dzikim Wschodzie - budujemy drapak ;]

Witam. Chciałabym przeczytać wątek od początku ale nie widzę linku do pierwszej części :(

Stefa35

Od: Pt sie 23, 2013 0:18

Post » Śro wrz 25, 2013 13:32 Re: Część II na Dzikim Wschodzie - budujemy drapak ;]

Stefa35 pisze:Witam. Chciałabym przeczytać wątek od początku ale nie widzę linku do pierwszej części :(

Witaj :)

Oto i link: viewtopic.php?f=46&t=64940&hilit=Dzikim+Wschodzie
Miłej lektury ;)
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Śro wrz 25, 2013 13:54 Re: Część II na Dzikim Wschodzie - budujemy drapak ;]

O dzięki wielkie. Czeka mnie dużo czytania he he

Stefa35

Od: Pt sie 23, 2013 0:18

Post » Śro wrz 25, 2013 19:10 Re: Część II na Dzikim Wschodzie - budujemy drapak ;]

O jaki tu ruch ?
Budowa drapaka przyciaga ekipę, a pięc razy tyle ludzi czyta po cichu :D

WOW, nie spodziewałam się takiej monumentalnej budowli. Most poprostu powala. Nie moge sie doczekac jak bedzie wyglądało w finalnej wersji :D
A juz w ogóle nie spodziewłam się brunetki. Nie wiadomo czemu wyobraziłam sobie, ze jesteś blond :mrgreen:
Brunetka pozdrawia brunetkę :piwa:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw wrz 26, 2013 7:32 Re: Część II na Dzikim Wschodzie - budujemy drapak ;]

psiama pisze:O jaki tu ruch ?
Budowa drapaka przyciaga ekipę, a pięc razy tyle ludzi czyta po cichu :D

WOW, nie spodziewałam się takiej monumentalnej budowli. Most poprostu powala. Nie moge sie doczekac jak bedzie wyglądało w finalnej wersji :D
A juz w ogóle nie spodziewłam się brunetki. Nie wiadomo czemu wyobraziłam sobie, ze jesteś blond :mrgreen:
Brunetka pozdrawia brunetkę :piwa:

Ja wiem, że finalna wersja zajmie pół dużego pokoju, w związku z czym musimy wpierw się przemeblować :lol:
:piwa: brunetko :mrgreen:
Miałam przeróżne kolory (najczęściej czerwony), ale blondu jak żyję na łbie nie nosiłam :lol: Ten na zdjęciu jest zbliżony do mego naturalnego, choć nieco ciemniejszy :wink: W naturze jestem ciemną szatynką z szarymi oczami, ale z ową naturą nie widziałam się od kilkunastu lat :lol:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Czw wrz 26, 2013 7:55 Re: Część II na Dzikim Wschodzie - budujemy drapak ;]

To zupełnie tak jak ja 8)
Zimą, jeśli założyłam coś czerwonego albo niebieskiego nawet "awansowałam" na brunetkę 8)
Ale to nie w tym stuleciu było.

Ja AniHili z Bydgoskiego sabatu znam i nie mogę odboleć, że nie spotkałyśmy się tego lata w Gdańsku :?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]