Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 25, 2013 9:32 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

dzień zaczął się koszmarnie ,Pitulinek vel Milus rzygał żywymi robalami :cry: :cry: :cry:
Odrobaczany chyba w środe ,musze doczytac w wątku bo to jak mój pamietnik .
W badaniach kału z 3 dni nie wyszło nic :x odrobaczyłam na własną rekę Aniprazolem ,ale jednorazowo ..bo w kupach nic nie było ,więc tylko profilaktycznie ,przed szczepieniem .
Jestem tak zła ,tak bardzo....
Strasznie martwię sie o maluszka ,o Basię... i w tej chwili mam wszystkiego dość ,komu ufać ,komu wierzyć ,po co te badania ? do tej pory zawsze odrobaczaliśmy kociaki ,to podstawa ,teraz wetka stwierdziła że nie ,zrobimy badania ,na wuj te badania :evil:
Bluzgam ,nie nadaje się dziś do niczego .
Jadę do wetki ,pewnie się zetniemy ..
muszę też odrobaczyć cały dom.
Trzymajcie kciuki za maluszka .
Ostatnio edytowano Śro wrz 25, 2013 9:35 przez dorcia44, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro wrz 25, 2013 9:33 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

dorcia nie pogonisz mnie?
bo ja po prośbie przyszłam :oops:

dziewczyny z sopockiego schroniska zgłosiły do konkursu dwa psiaki, do wygrania jest bilbord z 'reklamą' psów
to dla nich ogromna szansa
no ale sa na 3 miejscu a głosowanie kończy się w poniedziałek
i chciałabym was bardzo prosić o głosy
z tego co widzę to dwa pieski co sa na 1 i 2 miejscu są domne, ja rozumiem, że fajnie wygrac w konkursie ale po co komu bilbord ze sobą i swoim psem to juz nie do końca ogarniam ;)
a dla Kosmy i Rudego to mega szansa na adopcję!

link do głosowania:
http://www.dziennikbaltycki.pl/plebiscy ... t,kid.html

głosować można 5 x dziennie metoda tradycyjna
i 5 x dziennie przez fb (wtedy głosy licza się podwójnie)
z fb nawet ja sobie poradziłam :ryk:
trzeba zaakceptować jakiś regulamin (ja zaznaczyłam ptaszkiem tylko to co było wymagane i przysłali mi tylko maila, że dziękują za rejestrację i nic więcej żadnego spamu nie dostalam)

dorcia mogę przez te kilka dni 'spamowac' o głosowaniu tutaj?
potem się znów zamknę ;)

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Śro wrz 25, 2013 9:33 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Trzymamy Dorciu! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro wrz 25, 2013 9:40 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

3 x pisze:dorcia nie pogonisz mnie?
bo ja po prośbie przyszłam :oops:

dziewczyny z sopockiego schroniska zgłosiły do konkursu dwa psiaki, do wygrania jest bilbord z 'reklamą' psów
to dla nich ogromna szansa
no ale sa na 3 miejscu a głosowanie kończy się w poniedziałek
i chciałabym was bardzo prosić o głosy
z tego co widzę to dwa pieski co sa na 1 i 2 miejscu są domne, ja rozumiem, że fajnie wygrac w konkursie ale po co komu bilbord ze sobą i swoim psem to juz nie do końca ogarniam ;)
a dla Kosmy i Rudego to mega szansa na adopcję!

link do głosowania:
http://www.dziennikbaltycki.pl/plebiscy ... t,kid.html

głosować można 5 x dziennie metoda tradycyjna
i 5 x dziennie przez fb (wtedy głosy licza się podwójnie)
z fb nawet ja sobie poradziłam :ryk:
trzeba zaakceptować jakiś regulamin (ja zaznaczyłam ptaszkiem tylko to co było wymagane i przysłali mi tylko maila, że dziękują za rejestrację i nic więcej żadnego spamu nie dostalam)

dorcia mogę przez te kilka dni 'spamowac' o głosowaniu tutaj?
potem się znów zamknę ;)

Ok - dziś zagłosowane :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro wrz 25, 2013 10:00 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

K.....wa mać . Czuję się winna , że czegoś nie dopatrzyłam . :cry: Tylko czego ?
Przepatrzyłam wszystko . Myślałam nawet czy nie złapał czegoś od moich . Ale w jedną noc i takie wielkie robale ?
Musi być dobrze . Mały śpi opatulony . Oddycha . Umoczył pyszczek w wodzie .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro wrz 25, 2013 10:21 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Basiu nie masz co czuć się winna.
Ani ty ani Dorcia nie mogłyście wiedzieć co w kocie siedzi w środku :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro wrz 25, 2013 10:24 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

barbarados pisze:K.....wa mać . Czuję się winna , że czegoś nie dopatrzyłam . :cry: Tylko czego ?
Przepatrzyłam wszystko . Myślałam nawet czy nie złapał czegoś od moich . Ale w jedną noc i takie wielkie robale ?
Musi być dobrze . Mały śpi opatulony . Oddycha . Umoczył pyszczek w wodzie .

w jedną noc to tylko syfa można złapać ,a nie robale :twisted:
nie ma cudów żeby kocięta z ulicy nie były zarobaczone... nie raz trzeba i pół roku bić te gnidy :|
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 25, 2013 10:27 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Moje staruszka małego na rękach trzyma , Mały spał na rączkach . Teraz mu gorąco i poszedł na kocyk . Oczka ma jakby żywsze . Bardziej błyszczące . Albo mam takie zyczenie .

barbarados

Post » Śro wrz 25, 2013 10:27 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Basiu ,a w dupę chcesz :twisted: jaka Twoja wina ? :evil:

czekamy na jedzenie :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 25, 2013 10:33 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

dorcia44 pisze:Basiu ,a w dupę chcesz :twisted: jaka Twoja wina ? :evil:

a to będa coś do żarcia rozdawać?
na wynos można prosić ? ;)

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Śro wrz 25, 2013 10:34 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Jeszcze trochę i go obudze i mu kuraka do pysia wsadzę . Jak sie przekona , że nie będzie wymiotował , to załapie . On sie tego boi . Z psem tak miałam . Po takich wymiotach nie chciał nic jeść bo sie bał że go znowu będzie szarpać .

barbarados

Post » Śro wrz 25, 2013 10:35 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

3 x pisze:
dorcia44 pisze:Basiu ,a w dupę chcesz :twisted: jaka Twoja wina ? :evil:

a to będa coś do żarcia rozdawać?
na wynos można prosić ? ;)

Miąsko z kurczaka , drobniutko skubane , bez przypraw . Podać ?

barbarados

Post » Śro wrz 25, 2013 10:41 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Ser-niczek pisze:Dorciu wysyłałam Ci mmsy ale wróciły...nie odbierasz????

Renatko ,odbieram mms i nawet ci odpisałam ,zastanawiając się czemu się nie odzywasz :roll: możliwe że wróciły .
Bardzo proszę o jeszcze :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 25, 2013 11:51 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Ale tu się dzieje juz tego nie ogarniam z braku czasu :oops: :ok: za zdrowie

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro wrz 25, 2013 12:01 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

dopiero będę jechała do weta ,nerwy okropne.
Ja wiem że robale u bezdomniaczków to normalka ,ale zwyczajnie się boję :cry:

Lumpek pokochał miłością ogromną Tytka ,są prawie nierozłączni ,mało tego Lumpek ssie Tytusia :strach: a ten go liże i tuli ,to niesamowite.
Przez to Lumpuś woli jego jak mnie :twisted:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]