Dziękujemy!

Neigh ma jakieś fajne fanty na bazarek i chętnie przekaże dla koniastych, jeno, że za chwilę wyjeżdża. I tutaj prośba do kogoś z okolicy Warszawy/Legionowa (no z okolic Neigh generalnie

Ktoś pomoże z odbiorem fantów od Neigh i bazarkiem?
Moderator: Moderatorzy
Zosik pisze:Piecyk ważna rzecz, bo jak nie wymienisz i będziesz tam marznąć, to zaraz będzie trzeba zrobić akcję zbiórki opału do Twojego kominka![]()
floxanna pisze:Zosik pisze:Piecyk ważna rzecz, bo jak nie wymienisz i będziesz tam marznąć, to zaraz będzie trzeba zrobić akcję zbiórki opału do Twojego kominka![]()
Gdybym miała kominek, to mniej by mnie martwił piecykChociaż grzanie na kominku wody do mycia też średnio by mi się uśmiechało.
Zosik pisze:floxanna pisze:Zosik pisze:Piecyk ważna rzecz, bo jak nie wymienisz i będziesz tam marznąć, to zaraz będzie trzeba zrobić akcję zbiórki opału do Twojego kominka![]()
Gdybym miała kominek, to mniej by mnie martwił piecykChociaż grzanie na kominku wody do mycia też średnio by mi się uśmiechało.
Zawieszasz kociołek z wodą nad paleniskiem i podgrzewasz.
Mieszać musisz obowiązkowo drewnianym trzonkiem od miotły, a u Twych stóp musi siedzieć czarny kot i mrużyć złowieszczo oczy. (czarnego z tego, co widziałam masz na stanie, więc tylko kociołek i miotłę zorganizuj).
A, no i nie uczesz włosów. Musisz być odpowiednio rozkopana
Maupa pisze:[...]bannerka nie chcę upychać kolanem, więc albo Wy, albo spalskie koty Ewy... a tam dalej domów nie ma[...]
ewa_mrau pisze:kochana Maupo!
spoko, wywal mój banerek!
powinnam go zmienić
Maupa pisze:Ty to jednak kawał robocopa jesteś, nie baba.
jak będzie potrzebny nowy bannerek - albo jak załadujesz fotki - wal jak w dym
ewa_mrau pisze:Maupa pisze:[...]bannerka nie chcę upychać kolanem, więc albo Wy, albo spalskie koty Ewy... a tam dalej domów nie ma[...]
kochana Maupo!
spoko, wywal mój banerek!
powinnam go zmienić
a Kocie Abecadło już się wyadoptowało
wprawdzie inne koty czekają na adopcję, ale z banerkiem możemy poczekać do momentu zakończenia zbiórki na siano
ja też poproszę o nr konta (najwyżej odbiorę kocim pyszczkom... żartowałam przecież!)
... mry!
ewa_mrau pisze:jeśli już, to ja poproszę robokota
... mry!
Maupa pisze:ewa_mrau pisze:jeśli już, to ja poproszę robokota
... mry!
na przykład takiego?
http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2011/ ... 3ikohr.jpg
Zosik pisze:[...]pw poszło
dziękujemy pięknie!
ewa_mrau pisze:Maupo!
... deviantart?
że niby to ja?
no nie, naprawdę?
no nie wiem...
a właściwie, co mo szkodzi
tylko zbroję poproszę pomarańczową, dobrze?
... mry!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości