TARA znów w konkursie KRAKVETU! GŁOSUJEMY!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto wrz 24, 2013 19:11 Re: PROSZĘ, pomóżmy… ZBIERAMY na sianko dla koników!

Maupa pisze:jeszcze się zdziwisz! :mrgreen:

Nie mam nic przeciwko takiemu zdziwieniu :lol:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Wto wrz 24, 2013 20:33 Re: PROSZĘ, pomóżmy… ZBIERAMY na sianko dla koników!

Lecą kolejne kostki siana od isabell36 :D
Dziękujemy!
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Wto wrz 24, 2013 20:37 Re: PROSZĘ, pomóżmy… ZBIERAMY na sianko dla koników!

:dance:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Wto wrz 24, 2013 20:39 Re: PROSZĘ, pomóżmy… ZBIERAMY na sianko dla koników!

LimLim pisze::dance:

a Twój bannerek gdzie, a? :mrgreen:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Wto wrz 24, 2013 20:49 Re: PROSZĘ, pomóżmy… ZBIERAMY na sianko dla koników!

Poprosze nr konta na PW:D

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Wto wrz 24, 2013 20:53 Re: PROSZĘ, pomóżmy… ZBIERAMY na sianko dla koników!

Maupa pisze:

Z zasady nie przyczepiam banerków ;)
Obrazek

LimLim

Post » Wto wrz 24, 2013 20:55 Re: PROSZĘ, pomóżmy… ZBIERAMY na sianko dla koników!

AgaS1987 pisze:Poprosze nr konta na PW:D

Poszło pw.

Dziękujemy kolejnej dobrej duszy! :D

LimLim pisze:
Maupa pisze:

Szkoda... byłby buziak :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto wrz 24, 2013 21:03 Re: PROSZĘ, pomóżmy… ZBIERAMY na sianko dla koników!

Zosik pisze:
AgaS1987 pisze:Poprosze nr konta na PW:D

Poszło pw.

Dziękujemy kolejnej dobrej duszy! :D

LimLim pisze:
Maupa pisze:

Szkoda... byłby buziak :mrgreen:

Oj nie wiem co na to moje futra :lol: rudy zazdrosny jest. Ale na koniki kasę dawac pozwala. W końcu podzieliły się z nim owsem 8)
Obrazek

LimLim

Post » Wto wrz 24, 2013 21:05 Re: PROSZĘ, pomóżmy… ZBIERAMY na sianko dla koników!

Ja też mam owies od koników! jedna doniczka już jest do połowy wyżarta :mrgreen:

floxanna jest taka propozycja od Maupy - myślę, że bardzo sensowna - żeby w pierwszy poście zrobić duży widoczny licznik: ile kostek mamy, a ile jeszcze zostało.
Uaktualniałabym regularnie wpłaty i przeliczę na kostki.
Będziesz miała czas i ochotę być operatorem licznika? :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto wrz 24, 2013 21:13 Re: PROSZĘ, pomóżmy… ZBIERAMY na sianko dla koników!

Zosik pisze:Ja też mam owies od koników! jedna doniczka już jest do połowy wyżarta :mrgreen:

floxanna jest taka propozycja od Maupy - myślę, że bardzo sensowna - żeby w pierwszy poście zrobić duży widoczny licznik: ile kostek mamy, a ile jeszcze zostało.

Dobra, dawaj aktualną liczbę :)

floxanna

Post » Wto wrz 24, 2013 21:20 Re: PROSZĘ, pomóżmy… ZBIERAMY na sianko dla koników!

floxanna pisze:
Zosik pisze:Ja też mam owies od koników! jedna doniczka już jest do połowy wyżarta :mrgreen:

Na razie liczę tylko to, co mam na koncie i zakładamy, że celem jest 600 kostek.

Mamy: 40
Zostało: 560

Może jak będzie dobrze szło, to zaszalejemy i zbierzemy na kolejną pełną naczepę?
Albo słomę?
Albo owies?
Albo ktoś zaadoptuje konia? :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto wrz 24, 2013 21:33 Re: PROSZĘ, pomóżmy… ZBIERAMY na sianko dla koników!

Zosik pisze:
floxanna pisze:

Na razie liczę tylko to, co mam na koncie i zakładamy, że celem jest 600 kostek.

Mamy: 40
Zostało: 560

Może jak będzie dobrze szło, to zaszalejemy i zbierzemy na kolejną pełną naczepę?
Albo słomę?
Albo owies?
Albo ktoś zaadoptuje konia? :mrgreen:

Adoptować można też grupowo i częściowo, wybierając podopiecznego i dokładając się do jego utrzymania :)

Tak w ogóle to ja teraz luźną kasą za bardzo nie dysponuję, bo w najbliższych dniach będę wymieniać piecyk gazowy (trza mieć pewność, że zimą nagle sprzęt nie odmówi posługi i tyłka mi nie odmrozi), ale jak się jakieś resztki po wymianie ostaną, to też się postaram jeszcze coś dorzucić.

floxanna

Post » Wto wrz 24, 2013 21:40 Re: PROSZĘ, pomóżmy… ZBIERAMY na sianko dla koników!

Piecyk ważna rzecz, bo jak nie wymienisz i będziesz tam marznąć, to zaraz będzie trzeba zrobić akcję zbiórki opału do Twojego kominka :mrgreen:

Mnie się w weekend część drzewa genealogicznego deklarowała, że do siana się dorzuci. Muszę im o tym przypomnieć, żeby sobie nie myśleli, że odpuszczę.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto wrz 24, 2013 21:49 Re: PROSZĘ, pomóżmy… ZBIERAMY na sianko dla koników!

:ok:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Śro wrz 25, 2013 7:47 Re: PROSZĘ, pomóżmy… ZBIERAMY na sianko dla koników!

Zachęcamy do pomocy konikom :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

[poprzednia][następna]