Dorosłe koty szukają domu/domów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 18, 2013 23:23 Re: Dorosłe koty szukają domu/domów

Przykro mi z powodu choroby Mamy, moja zasnęła w marcu . Zadbaj o Jej komfort, hospicjum domowe, przede wszystkich walcz z bólem. W razie potrzeby możesz zwrócić się do Fundacji Chustka-oni pomagają w ostatniej walce.
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Nie wrz 22, 2013 13:53 Re: Dorosłe koty szukają domu/domów

Witam, zrobiłem kociastym parę zdjęć, tutaj odnośnik do albumu imgur
http://imgur.com/a/Jyn1H#0

zdesperowany

Od: Wto wrz 10, 2013 17:23

Post » Nie wrz 22, 2013 15:38 Re: Dorosłe koty szukają domu/domów

Zdjęcia bardzo ładne, ogłoszenia potrzebne...

Na pewno nie poradzisz sobie z kotami? Może wstrzymaj się z takimi decyzjami jakiś czas?

najszczesliwsza

Post » Nie wrz 22, 2013 19:19 Re: Dorosłe koty szukają domu/domów

Prędzej czy później będę chciał wyjechać. Ja wiem że one wolałyby zostać ze mną, ja też wolałbym zostać z nimi, ale fakty są takie że to jest odpowiedzialność, o którą się nie prosiłem.
Kocham te koty i naprawdę łamie mi to serce. Sam bym nigdy nie wziął zwierzaka, jeśli nie miałbym pewności że będę w stanie dbać o niego przez cały jego żywot.
Zwłaszcza że to nie są rybki czy chomik, którego można przewozić w małym kontenerku, tylko koty.

zdesperowany

Post » Nie wrz 22, 2013 19:47 Re: Dorosłe koty szukają domu/domów

Co do ogłoszeń:
Miaurycy to 3-letni kocurek. Mimo swojego młodzieńczego wieku cały czas zachowuje się jak małe kocię. Uwielbia się miziać, kłaść na rękach i być zagłaskiwanym. Lubi szeleszczące zabawki i pościgi za czerwoną kropeczką. Miaurycy jest wykastrowany, ale ponieważ nie jest kotem wychodzącym, nie ma szczepień p/wściekliźnie.

Aria to 5-letnia kocia dama, również uwielbiająca mizianie i leżenie na piersiach. Aria jest też łasuchem, więc za pełną miseczkę będzie kochać swojego właściciela całym swoim kocim serduszkiem.
Aria ma pręgowane futerko i białe skarpetki, uwielbia mrukać i układać się do snu na kolanach. Gdy jest sama śpiewa, nosząc swoją ulubioną zabawkę – pluszową marchewkę.

Proszę o kontakt przez forum.

zdesperowany

Post » Nie wrz 22, 2013 20:24 Re: Dorosłe koty szukają domu/domów

Nie, nie.

Albo poproś o ogłoszenia kogoś na forum, kto zrobi je za drobne wsparcie na rzeczy jakichś kocich bied w potrzebie.

Albo:
Tablica.pl
Gumtree.pl
Morusek.pl
itd.

najszczesliwsza

Post » Pon wrz 23, 2013 18:33 Re: Dorosłe koty szukają domu/domów

Zdesperowany, napisałam to już na pierwszej stronie, ale chyba mnie nie zrozumiałeś. To Ty (jeśli chcesz, żeby ktoś wyręczył Cię w ogłaszaniu kotów) musisz nawiązać kontakt z którąś z dziewczyn robiących ogłoszenia. Napisz na wątku którejś z nich, tu masz linki:

One zrobią ogłoszenia z kontaktem do Ciebie (bo inaczej to przecież nie ma sensu), na lokalne portale Twojej okolicy, muszą mieć możliwość komunikowania się z Tobą.

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Wto wrz 24, 2013 8:52 Re: Dorosłe koty szukają domu/domów

Tak, zrozumiałem, wczoraj się skontaktowałem z CatAngel, mam nadzieję że ogłoszenia podziałają.

zdesperowany

Post » Wto paź 08, 2013 15:22 Re: Dorosłe koty szukają domu/domów

Cóż, ogłoszenia wystawione, odzew praktycznie zerowy. Czy naprawdę nie ma domów tymczasowych które mogłyby przechować moje koty do czasu znalezienia stałych domów? Jestem w stanie pokryć koszty jedzenia ew. weterynarza, chodzi mi tylko o miejsce dla nich.

zdesperowany

Post » Wto paź 08, 2013 15:25 Re: Dorosłe koty szukają domu/domów

"Tylko"? :( No właśnie z miejscem jest najgorzej.
Rozglądałeś się za hotelikiem?
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pt paź 11, 2013 21:06 Re: Dorosłe koty szukają domu/domów

nie zrażaj się. ja dla dwójki kociąt szukałam domu 4 miesiące. Zaczęłam szukanie od mojej pracy i nikt nie był zainteresowany. W zeszłym tygodniu znalazłam dwa domy paradoksalnie - u mnie w pracy. i tak po 4 miesiącach ogłoszeń, cudów wianków domy stałe znalazły się w mig.
Mogę Twoje ogłoszenie rozpropagować w mojej firmie w Katowicach - pracuje ok. 300 osób a nuż się ktoś znajdzie.
Możesz poprosić też Alienor o pomoc - ona też pracuje w dużej firmie w Katowicach, może ma możliwość wywieszenia tam ogłoszenia.

margoth82

Od: Pon lut 15, 2010 21:10

Post » Pt lis 08, 2013 15:57 Re: Dorosłe koty szukają domu/domów

Zdesperowany, proszę o ew. odpowiedź w tym wątku: viewtopic.php?f=13&t=158156

Wasylisa

Od: Sob lis 02, 2013 14:43

[poprzednia]