Iwona11 pisze:Wybieram się do Basi po puszki zbiórkowe. Reflektuje ktoś? Mogę zabrać więcej i podrzucić do Chatki.
ja bym chciała jedną.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwona11 pisze:Wybieram się do Basi po puszki zbiórkowe. Reflektuje ktoś? Mogę zabrać więcej i podrzucić do Chatki.
mir.ka pisze:chyba zostawiłam parasolke w Chatce
czy ktos mógłby zerknąć czy wisi w przedsionku taka czerwona, składana
The Szops pisze:terenia1 pisze:Nowa maść dla czarnulki z boksu Niki siostry Niny w witrynce na kwarantannie.
Trzeba sprawdzic na ulotce, bo wydaje mi się, że ta maśc po otwarciu powinna byc w lodówce.
balbina38 pisze:Iwona11 pisze:Wybieram się do Basi po puszki zbiórkowe. Reflektuje ktoś? Mogę zabrać więcej i podrzucić do Chatki.
ja bym chciała jedną.
The Szops pisze:To jest ogłoszenie tej drugiej zaginionej kotki, o której pisała Iwonka
mała buraska z obróżką, zaginęła w okolicach sklepu Netto koło ul. Ordonówny
http://tablica.pl/oferta/zaginela-kotka ... 791b63d425
terenia1 pisze:The Szops pisze:terenia1 pisze:Nowa maść dla czarnulki z boksu Niki siostry Niny w witrynce na kwarantannie.
Trzeba sprawdzic na ulotce, bo wydaje mi się, że ta maśc po otwarciu powinna byc w lodówce.
Kurcze nie spojrzałam to może Beatka jutro rano włoży do lodówki.
Beatko przywiozłam faktury i inne rzeczy - wszystko jest w szufladzie - jakieś karty gwarancyjne to jak coś zostaw u siebie, Beatko i mam prośbę mogłabyś zeskanowac i wysłac na mój mail zgodę na zbiórkę ogólnopolską.
balbina38 pisze:mir.ka pisze:chyba zostawiłam parasolke w Chatce
zerknę jutro
balbina38 pisze:balbina38 pisze:mir.ka pisze:chyba zostawiłam parasolke w Chatce
zerknę jutro
wisi sobie w przedsionku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 68 gości