zapraszam na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=156925&p=10127572#p10127572
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Cześć Mireczko!
Wróciłaś!
Jak było u kotków?
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Cześć Mireczko!
Wróciłaś!
Jak było u kotków?
co za pytanie![]()
jak byś się czuła, gdyby cię obskoczyło stado maleńkich kociaków, dopominających się pieszczot![]()
teraz w Chatce sa tylko dwie dorosłe kotki, a reszta do maleństwa z tegorocznych miotów chyba 18 szt o ile dobrze policzyłam
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Cześć Mireczko!
Wróciłaś!
Jak było u kotków?
co za pytanie![]()
jak byś się czuła, gdyby cię obskoczyło stado maleńkich kociaków, dopominających się pieszczot![]()
teraz w Chatce sa tylko dwie dorosłe kotki, a reszta do maleństwa z tegorocznych miotów chyba 18 szt o ile dobrze policzyłam
Ja?
Cudownie - jak rybka w wodzie
Ewa L. pisze:Myślę że nawet dzikuski przebywające wśród miziaków z czasem dadzą się pogłaskać.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Myślę że nawet dzikuski przebywające wśród miziaków z czasem dadzą się pogłaskać.
po to jest Chatka, żeby je udomowić![]()
kociaki możesz sobie obejrzeć jak wejdziesz na link w podpisie
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Myślę że nawet dzikuski przebywające wśród miziaków z czasem dadzą się pogłaskać.
po to jest Chatka, żeby je udomowić![]()
kociaki możesz sobie obejrzeć jak wejdziesz na link w podpisie
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Koty to takie piękne i mądre stworzenia - czemu tak wiele z nich spotyka taki los![]()
Przecież to sama radość móc przytulić się do ciepłego futerka lub zanurzyć rękę w tej miękkości - nigdy tego nie zrozumiem
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Koty to takie piękne i mądre stworzenia - czemu tak wiele z nich spotyka taki los![]()
Przecież to sama radość móc przytulić się do ciepłego futerka lub zanurzyć rękę w tej miękkości - nigdy tego nie zrozumiem
a wiesz ,że chyba więcej osób woli psy
i są tacy co wręcz nie znoszą jak kot mruczy
kot jest bardziej niezależny i nie można go wychować jak psa i to sie niektórym nie podoba
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, januszek, puszatek i 48 gości