Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 23, 2013 8:55 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Witam i również za udany tydzień :ok:
Znów nie upilnowałam kto na mnie leje ,ale mam tego tak serdecznie dość że dziś wszystkie pakuje i idziemy na grzyby ..do lasu :twisted:
Niespałam z małymi przerwami prawie całą noc ,ale te małe przerwy zostały wykorzystane :twisted: zapach nie koci chyba że kocięcy :roll:
Baja spała na posłanku więc ona niewinna .
Mam serdecznie dość :cry: ,mam wrażenie że nasiąkam moczem :twisted:
Nic nie schnie ,jak mam uprać dwie kołdry :roll:

Demi ma pół ogona w grzybie :crying:

Gucio się goi ,Lumpek równierz.
Tytek od niedawna smarowany ,Kulikuli już prawie ok. Zdzira nie ma śladu ...

Bafinka śpi mi na kolanach ,ona chyba najbardziej przeżyła eksmisje z łóżka ,więcej tak nie zrobię :oops: ale winowajcę muszę udupić i do hajresztu do końca świata .. ale pierw badania moczu :wink:

Gotuję zupkę grzybalkową :mrgreen: na kocięcych udkach ,tz. kurzęcych :smokin:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon wrz 23, 2013 9:10 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dorciu miłego dnia :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pon wrz 23, 2013 9:31 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dorciu - a ty nie głosujesz w konkursie?
Możesz głosować na wszystkie kociaki poza swoimi a jest w czym wybierać. :mrgreen:
Zapraszam do głosowania! :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon wrz 23, 2013 10:37 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Ujawniam się ukradkiem, dziewczyny do kiedy trwa konkurs.... tam jest tyyyle fajnych kandydatów, może nie przegapię zakończenia :wink:
Nie znam się na grzybach, nie zbieram, boje się, leśnych spacerów w okresie grzybowo jagodowym unikamy - jeśli spacer to w miejscu odpowiednim do spuszczenia suki czyli bezludnym i najlepiej widocznym ze wszystkich stron...
Za wszystko :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon wrz 23, 2013 10:42 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

kussad pisze:Ujawniam się ukradkiem, dziewczyny do kiedy trwa konkurs.... tam jest tyyyle fajnych kandydatów, może nie przegapię zakończenia :wink:
Nie znam się na grzybach, nie zbieram, boje się, leśnych spacerów w okresie grzybowo jagodowym unikamy - jeśli spacer to w miejscu odpowiednim do spuszczenia suki czyli bezludnym i najlepiej widocznym ze wszystkich stron...
Za wszystko :ok: :ok: :ok:

Konkurs trwa do 30 września do północy - zachęcam do głosowania! :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon wrz 23, 2013 11:54 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dorcia ,
Żadnego żarcia my nie wygrali ,tylko kieliszek :crying:
Nędza jakaś :evil:

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Pon wrz 23, 2013 13:20 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Wanilka ,to hańba :crying:
Ewa ,nie wiem na którego głosowac ,tyle mi sie podoba :roll: muszę mieć chwilkę do zastanowienia :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon wrz 23, 2013 19:18 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Witam wieczorową porą.
Dorcia pewnie zapracowana od rana bo nie daje znaku życia
Obrazek
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pon wrz 23, 2013 20:59 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

dorcia44 pisze:(...)zrobiłam rosuł ..co za rosuł :idea: co za zapach wiejska kurzyna i wołowe kocie :mrgreen: (...)

dorcia44 pisze:(...)Gotuję zupkę grzybalkową :mrgreen: na kocięcych udkach ,tz. kurzęcych :smokin:

No dobrze, że emotkę, o tę :smokin: wstawiłaś, bo już pierwszy post zabrzmiał dla mnie, że zrobiłaś sobie wołowinę z kotów.
:mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon wrz 23, 2013 22:05 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

a nikogo nie zdziwiło że rosół przez u otwarte :twisted: jaka pisownia taki rosół :ryk:

Jutro jadę do Kutna ,raniutko ,pociąg mam o 6 .
Zawożę Pitulinka do Basi na tymczas ,Basieńko bardzo ci dziekuję :1luvu: ten kociak to cudne słoneczko ,śliczny i charakter ma świetny :ok:
1 maleństwo mniej ,to wielka pomoc dla mnie no i kociak będzie miał lepsiejsze warunki bo mniej fiuter :mrgreen:
Lumpek szaleje ,zmienia kolor ,z czarnego zrobił się siwy :roll:
Gucio nadal nie je ,muszę go karmić ,chyba przyjdzie zabrać dzieciaka do weta ,badania zrobić :roll:

Maluchy roznosi energia , do północy czas zabawy ,potem Hilton :kotek:

Zrobiłam dziś sałatkę ,wygrzebałam włoszczyznę z rosołu i wyżera przednia i o dziwo ten wiejski kurak mięciutki i pyszny .
ale to nie wszystko ,zrobiłam również szarlotkę 8) taki miałam dziś dzień z weną :smokin:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon wrz 23, 2013 22:16 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Nie ma za co . Jakbym miała wieksze mieszkanie to jeszcze bym ze dwa wzięła :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon wrz 23, 2013 22:36 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Wstaje o 4 rano ,myślę że się obrobię ze wszystkim .
Byle bym nie zasnęła i nie przejechała :strach:
Pani w kasie była zszokowana że powrotny za 16 min . od przyjazdu :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon wrz 23, 2013 22:43 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Jakoś damy radę . :ok: :ok: :ok: :ok:
A kiedyś , jeśli pozwolisz to sie do Ciebie wybiorę i posiedzę z pół dnia . :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon wrz 23, 2013 22:44 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

nawet cały :D
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 24, 2013 7:03 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Witam z rana .
Zawiozlam Pitulinka do Kutna do barbarados ,malutki jeszcze przed pociągiem zarzygal się i ofajdal :cry:śmierdział on smierdzialam ja :cry: i tak bardzo było mi go szkody :cry:
W pociągu gorąco wszyscy się porozbierali a ja się. pieklam trzymając maluszka przytulonego do siebie ,nie wiedziałam mam kupę na biuście czy nie :mrgreen: na szczęście dzieciak przestał wymiotować .Cichutko mruczał .
Dziękuję Basiu ze wzięłaś maluszka dbaj o niego bardzo :oops:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]