**********************************************************************************
No więc tak. Mój TŻ - jak jeszcze był bezkoci, bezpsi i przez to bogatszy - kupował bieliznę. Znaczy mnie kupował. Taką bardziej lelegancką. A potem zamieszkaliśmy razem, on zaczął gotować, a ja utyłam

No to wystawiam, może komuś coś przypasuje akurat...
Zdjęcia niestety takie sobie, bo ani mój aparat nie dzieło technologii, ani mnie palec Boży nie dotknął. W razie co - będę opisywać ze szczegółami. Żadna rzecz nie posiada papierowej metki, albowiem usiłowałam się w to wbić kiedyś, ale rzęchów bym nie wystawiała

1) Czarny staniczek atłasowo-koronkowy Desiree 75B. Kilka razy kiedyś tam go nosiłam i przyznaję od razu, że chyba wada produkcyjna w nim była, bo te takie cieniuteńkie gumeczki, nie wiem, wątek czy osnowa, w tylnej części pękają

cena wywoławcza obniżona na 8 zł
cena KT - 15 zł

2) Czarny staniczek z białą wstawką Niobe 80B. Noszony przeze mnie 2 razy. Delikatny i taki dziewczęcy przez tę białą wstawkę, naprawdę super.
cena KT - 20 zł

3)
kupiła - Femka

4)
kupiła - Femka

5) Typowo "burdelowy" komplecik

cena KT - 30 zł

6) kostium kąpielowy Refec Mare, rozmiar 40, intensywny róż z pomarańczowym. Wiem, że akurat już po lecie i że może większe szanse na wiosnę by były, ale zapomniałam o nim kompletnie. Noszony 2 razy. Majtki raczej z tych wyższych i wysoko wyciętych w pachwinach, chociaż na mnie wyglądało to zgoła inaczej

Cena KT - 20 zł

7) żarcik

cena KT - 10 zł
Myślę, że wszystko da się wysłać najtańszym poleconym, więc koszty wysyłki pewnie koło 4 zł. W Łodzi - możliwy odbiór osobisty. Jak się ktokolwiek chętny pojawi, to będziemy na pw uzgadniać warunki zapłaty.