na ogonie najwygodniej, bo z reszty psa się spada

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sroka7 pisze:hej! Moja Pani weterynarz zadzwoniła do mnie wczoraj, że mają kobietę chętną do adopcji kocurka burego Pani wydaje się być fajna i konkretna, kocurek nie musi być "maluszkiem", jeśli macie takiego kociaka na DT to podajcie mi kontakt na pw - podam do lecznicy, a nuż uszczęśliwimy jakiegoś kociaczka (choć wiadomo to włąśnie Pani musi pogadać z DT), w razie czego transport z wrocka do kłodzka się znajdzieale wstępne rozmowy telefoniczne to musi ktoś zrobić, bo ja już się nie nadaję stwierdzam, bo brak mi cierpliwości do ludzi
ulvhedinn pisze:Jak na złość, burego nie mam, mogę złapać (mam kilka na oku)![]()
Mam takie:
-czarne, sztuk 3, chłopaki dziewczyna
-rudo-białe, chłopak
-rude, chłopak
-tri ,szuk 2
-białe, z delikatnym kremowym na ogonie i uszach, oczy niebieskiechłopak
Koteczka "wywalona" już po sterylce, znalazła domek![]()
Postaram się jutro ogarnąć jakieś nowsze foty, kogo mozna prosić o banerek?
sroka7 pisze:Czy ma ktoś szylkretkę do adopcji? Wet do mnie dzwonił, że ktoś fajny o szylkretkę pytał, a wspomniał też, że On sam ma ochotę adoptować szylkretkę.
Także w razie czego piszcie do mnie - podam mu tel do osób mających na wydaniu kolorowe panny;)
ulvhedinn pisze:U mnie raczej tri- jedna dorosła (ta bez ogonka), oraz jedna smarkata, Matylda, przecudny łobuziakEwentualnie szylką jest Niobe, kilkuletnia korpulentna, przekochana damulka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], puszatek i 1705 gości